Dış cephe Mantolama Fiyatları 0216-452-72-47

alçıpancı,taşyünü,asma tavan, metal, taşyünü, alçıpan, alçı sıva, alçıpan bölme duvar, söve, bölme duvar, modüler, demontable, feco, ara bölme, bölücü duvarlar, hareketli bölme, hareketli duvar, bölücü sistemler, camyünü, camyünü duvar kaplaması, akustik duvar kaplaması, ecophon, aspen, aspen ürünleri, yapı

26 Ağustos 2015 Çarşamba

Çatı Merdivenleri

Katlanır çatı merdivenleri
Ahşap çatı merdivenleri
Metal çatı çıkış merdiveni
1
Merdiven Seçeneklerimiz
Ahşap ve metal sektörünün gelişmesi ile birlikte, sizlere pek çok farklı model ile çatı merdivenlerini sunabilmekteyiz. Sektörde yerimizi sağlamak almak ile birlikte, siz müşterilerimizin katlanır çatı merdivenleri kapsamında ihtiyaçlarını karşılayabilmek üzere çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Biliyorsunuz ki, çatılarımıza kolaylıkla çıkabilmek merdivenlerimiz bizlere oldukça fazla yardımcı olmaktadır. Fakat merdivenler, maalesef genellikle yer işgal ettiğinden dolayı pek çok tercih edilmez ve çatı katları genel olarak kullanıma kapatılır.
Kullanış kolaylığı
Bu durum için sizlere gayet kullanışlı olan metal ve ahşap çatı merdivenleri hizmetlerini sunmaktayız. Bahsetmekte olduğumuz hem ahşap hem de metal olan çatı merdivenleri katlanabilir özelliğe sahip olmak ile birlikte, sizlere kullanım kolaylığı sunmaktadır. Böylelikle çok fazla yer işgal etmeden, çatılarınıza merdiven kurarak çıkabilirsiniz. Kullanımdan sonra ise katlanma özelliğinden yararlanarak işlemleri kolaylıkla tamamlayabilirsiniz.
Teknik özellik detayları
Bahsedilen merdivenler ve metal çatı çıkış merdiveni, teknik özellikleri ve fiyatları hakkında detaylara ulaşabilmek için, resmi web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. www.catimerdivenleri.com.tr adresimizden bahsedilen bilgilere ve merdiven ölçülerine kolaylıkla ulaşabilir siparişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
2
Ahşap ve Metal Çatı Merdivenleri
Son zamanlarda her sektörde yaşanan gelişimler ve ortaya çıkarılmakta olan mekanizmalar, hepimizin hayatını daha fazla kolaylaştırmakta etkili olmaktadır. Bunlar arasında elbette ki ahşap ve metal sektörü de gelişmiş haldedir. Bu sektör içerisinde yer alan ahşam ve metal merdivenler, hayatımızın pek çok yerinde bizlerin karşısına çıkmaktadır. Bu merdivenler gerek binalarda, gerek iki katlı ve tripleks evlerde bizlerin en fazla yardımcıları arasında yer almaktadır. En önemlileri de metal çatı çıkış merdiveni kapsamındadır.
Biliyorsunuz ki çatıya çıkmak bazı durumlarda oldukça zor olabilmektedir. Fakat bahsettiğimiz merdivenler arasında yer alan katlanır çatı merdivenleri kapsamında merdivenlerden yardım alarak, kolay bir kullanım sağlanabilir. Bu merdivenler sayesinde, artık çatılara daha kolay çıkılabilir ve yer tasarrufu da edilmiş olabilir.
Sizlerde artık çatı katlarınızı kullanmak ve ev içerisinde merdiven ile yerinizden olmak istiyorsanız, bahsedilen katlanabilir ahşap çatı merdivenleri kapsamında merdivenlerden yardım alabilirsiniz. Bu merdivenleri sizlere daha iyi anlatabilmek için teknik özellik ve boyutlarını www.catimerdivenleri.com.tr adresimizde bildirdik. Sizlerde resmi web sayfamızı ziyaret ederek merdivenler hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
3
Katlanabilir Çatı Merdivenleri
Çatı merdivenleri bizlere oldukça kolaylık sağlayan merdivenler arasında yer almaktadır. Fakat bazı çatı merdivenleri ye tasarruf konusunda bizlere bununla birlikte, pek çok sıkıntı yaratabilecek düzeydedir. Bu yüzden merdiven seçimi yaparken, bütün özelliklerine dikkat etmek gerekmektedir. Sizlerde bahsedilen çatı merdivenlerinin tüm teknik özellik ve kullanım kolaylıklarına göz atarak seçimlerinizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
Bu konuda sizlere ahşap çatı merdivenleri destek olabilir. Hem görüşünü bakımından hem de dekoratif olmasından kaynaklı olarak sizlere oldukça kolaylık sağlayacaktır. Portatif olması da elbette ki teknik özelliklerinin daha güzel olabilmesine olanak sağlamaktadır. Çünkü bildiğiniz gibi çatı merdivenleri her an yerinde olması istenmez. Bu yüzden bahsedilen merdivenler arasında kullanışlı olanlar seçilmelidir.
Kullanışlı merdiven seçenekleri
Çatı merdivenlerinin kullanışlı olabilmesi için, elbette ki katlanır çatı merdivenleri kapsamına girmesi gerekmektedir. Böylelikle işleriniz olduğunda merdivenleri açarak kullanımını gerçekleştirebilir ve işleriniz bittikten sonra katlayarak tekrar yerlerine koyabilirsiniz.
Bu konuda detaylara sahip olabilmek için, iletişim adreslerimize ulaşabilmek ve metal çatı çıkış merdiveni hakkında teknik ve görsel bilgiler için www.catimerdivenleri.com.tr adresimizden yararlanabilirsiniz.
4
Kullanışlı Çatı Merdivenleri
Çatı katlarımız hepimizin isteğine göre dekor ettiği ve en güzel dakikaları geçirdiğimiz mekânlarımız arasında yer almaktadır. Fakat bazı yapılarda, çatı katlarına giriş sıkıntılı durumlar arasında yer alabilmektedir. Her ne kadar en güzel şekilde dekor edilse de, çatı katına çıkabilmek için bazı odalarımızın yarısından fedakârlık edip, merdiven kurmamız gerekmektedir. Sizler de eğer odalarınızı daraltmadan çatı katlarına kolaylıkla çıkabilmek istiyorsanız, en kullanışlı merdivenlerimizin arasında yer alan katlanır çatı merdivenleri kapsamında bulunan merdivenlerimizden yararlanabilirsiniz.
Bahsettiğimiz katlanabilir çatı merdivenleri, sizlere oldukça fazla kolaylık sağlayacaktır. Böylelikle odalarınızı daraltmadan çatı katı merdivenlerinizi kullanabilecek ve kullanımı bittikten sonra tekrar yerine kaldırabileceksiniz. Bu kolaylıklarından yararlanarak daha rahat bir yaşam sürebilirsiniz.
Bu merdivenler arasında ahşap çatı merdivenleri de yer almaktadır. Ahşap ya da metal olarak bu merdivenlerden sahip olabilirsiniz.
Sizlere daha iyi hizmet verebilmek amacı ile kurulan web sitemiz üzerinden ister ahşap ister metal çatı çıkış merdiveni hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Tüm teknik özelliklerinden, proje kapsamından ve kullanılan malzemelere kadar pek çok bilgiye www.catimerdivenleri.com.tr adresimizden faydalanabilirsiniz.  Web sitemiz üzerinden iletişim adreslerimize de ulaşarak detayları direkt olarak bizlerden alabilirsiniz.
5
Çatı Merdivenleri ve Teknik Özellikler
Çatı katlarımız da kullanmak istediğimiz en önemli yardımcı elemanlar arsında elbette ki katlanır çatı merdivenleri yer almaktadır. Çünkü çatı katlarına ulaşabilmek için bildiğiniz gibi bir merdiven kurulması gerekmektedir. Kurulan merdivenler kullanışlı ve katlanabilir olmaz ise, odalarımızın yer konusunda sıkıntıları ortaya çıkmakta ve bizlere engel olabilmektedir. Bu yüzden katlanabilir merdivenler sizlere en güzel şekilde yardımcı olabilecektir. Peki, bahsedilen merdivenlerin teknik özellikleri nasıldır biliyor musunuz?
Merdivenler ve özellikleri
Bahsettiğimiz katlanabilir merdivenler arasında, metal çatı çıkış merdiveni yer almaktadır. Bu merdivenlerin teknik özellikleri ise şöyledir.
Teleskopik stil ayaklar
Beyaz kapak
Astar kaburgalar bitirme
Çevre zarflaması
Kaymaz basamak
Merdiven boşaltma mekanizması
Tavandaki hızlı kurulum sistemleri
El aksesuar yükleme imkânı
Kurulum için hazır
Garanti kapsamı
Ahşap merdivenlerin teknik özellikleri
Diğer bir merdiven olan, ahşap çatı merdivenleri özellikleri ise şöyledir
Stil ayaklar
Beyaz kapak
Üç contalar
Kaymaz basama
Kolay kurulum
Destek tutma kolu
Garanti kapsamı
Diğer detaylar için, www.catimerdivenleri.com.tr adresimizi ziyaret edebilir ve bizlere ulaşabilirsiniz.
6
Portatif Çatı Çıkış Merdivenleri
Çatı katlarımıza çıkmak eski zamanlarda oldukça zordu öyle değil mi? Hem odamızın içine dışarıdan getirilen merdivenler, hem mekân açısından bizlere sıkıntı çıkaran büyük ve kullanışı zor merdivenler. Fakat artık günümüzde sektör gelişimleri ile bizlere destek olan pek çok çatı merdiveni destek vermektedir. Bu konuda sizlere firmamız olan sena mimarlık yardımcı olabilecektir. Çatı merdivenleri arasında metal ve katlanır ahşap çatı merdivenleri ve metal merdivenler sizlere destek olabilmektedir.
Peki, bahsettiğimiz katlanır çatı merdivenleri kurulumları nasıldır biliyor musunuz?
Kurulum konusunda firmamız sizlere belirli bir ücret karşılığında hizmet vermektedir. Montajları yapılmış bir şekilde adreslerinize ulaştırılan metal çatı çıkış merdiveni ya da ahşap merdivenler, dakikalar içerisinde kurulumu gerçekleştirilebilmektedir.
Sizlere gün içerisinde dakikalar içerisinde kurulumu gerçekleştirilip teslim edilen merdivenler, çatı çıkış işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilecek ve mekân konusunda tasarruf edebileceğiniz gibi, dekoratif görünümü ile de sizlere destek verebilecektir.
Fiyatlar ve teknik özelliklerden sahip olarak, iletişim adreslerimize ulaşabilmek üzere, resmi web sayfamız olan www.catimerdivenleri.com.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz.
7
Çatı Merdiveni İçin Doğru Ölçü
Son zamanlarda biliyorsunuz ki katlanır çatı merdivenleri pek çok müşterinin ilgi odağı olmuş durumdadır. Kullanış kolaylığı ve katlama kolaylığı ile sizlere yer konusunda tasarruf ettiren bu merdivenler, oldukça güzel bir görünümü de odanıza sağlayacaktır. Fakat bu konuda da elbette ki dikkat edilmesi gereken durumlar vardır. Çatı merdiveni imalatını gerçekleştirmek üzere bizlere ölçü bildirmeniz gerekmektedir. Bu konuda firma elamanlarımız sizlere yardımcı olabileceği gibi ölçülerinizi kendiniz de alabilirsiniz.
Ölçü nasıl alınır?
Bahsettiğimiz katlanır ahşap çatı merdivenleri ve metal çatı merdivenleri ölçüleri alabilmek oldukça kolaydır. Sadece biraz dikkat ve özen gerekmektedir. Sizlerde ölçülerinizi bahsedeceğimiz şekilde alarak, imalatını bizlerden isteyebilirsiniz.
Ölçü almak konusunda zeminden tavana kadar dik bir açı ile ölçü almak önemlidir. Bu yüzden bu konuda dikkatli olmanız gerekmektedir. Aksi takdirde yanlış alınan ölçü, imalattan sonra montaj için sizlere getirildiğinde bazı sorunlar çıkarabilecektir.
Zeminden tavana kadar dik açı ile aldığınız ölçü, 240 ve 280 arasında ise, 280 cm yüksekliğinde metal çatı çıkış merdiveni sizlere yardımcı olacaktır.
Eğer ki yükseklik 285 ve 305 cm ise, 305 cm ürünlerden sahip olmanız gerekmektedir. Ölçü konusunda detaylara www.catimerdivenleri.com.tr adresimizden ulaşabilirsiniz. Böylelikle daha doğru bir ölçüyü almış olursunuz.
8
Portatif Merdivenlerin Kolaylığı
Hayatımızın pek çok yerinde kullanılan merdivenler, bizlere pek çok kolaylık sağlamaktadır. En önemli yerlerde kullanılan merdivenler arasında da elbette ki çatı merdivenleri yer almaktadır. Bildiğiniz gibi çatı katları genel olarak bireylerin en çok hoşlarına gittikleri dekorasyonları gerçekleştirmekte olduğu mekânlar arasında yer almaktadır. Fakat bu durumda bazı sıkıntılar olduğu için, bireyler her ne kadar çatı katlarını sevseler de kapatmak zorunda kalmaktadır. Bu sorunlar arasında elbette ki oraya uzanması gereken bir merdivendir. Bu konuda artık sizlerde ahşap çatı merdivenleri kullanarak bu sorunlarınıza bir son verebilirsiniz.
Firmamız dâhilinde sizlere ahşap ve metal çatı çıkış merdiveni sunulmaktadır. İstediğiniz ölçülere ve teknik özelliklere göre üretilmekte ve imalatı yapılmakta olan bu merdivenler, oldukça kolay kurulum ve kullanıma sahip olmaktadır. Artık sizlerde bu merdivenlerin katlanabilir özelliklerinden yararlanarak, odalarınızı işgal etmeden merdiven kurma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Katlanma özelliği
Bahsedilen katlanır çatı merdivenleri, katlanma özelliği ile sizlere iyi bir yardımcı olarak, işleriniz bittiğinde 3-4 defa katlanarak saklanabilmektedir. Bu konuda görsel bilgilere ulaşabilmek için www.catimerdivenleri.com.tr adresimizi ziyaret edebilir ve iletişim adreslerimizden bizlere ulaşabilirsiniz.
9
Çatı Merdivenlerinde Son Sistem
Son sitem çatı merdivenleri arasında ahşap ve metal çatı çıkış merdiveni yer almaktadır. Bu merdivenler, teknik özellikleri bakımından pek çok müşterimizin memnun kaldığı modeller arasında yer almaktadır. Kaymaz ayaklardan tutun, tutunma kolları ve katlanabilir özellikleri ile gayet kullanımı kolay ürünler arasında yer almaktadır. Beyaz kapak ve katlanabilir özellikleri sayesinde, her zaman ayağınıza takılan bir engel olmaktan kurtularak, istediğiniz zaman açarak istediğiniz zaman katlayarak ortadan kaldırabilirsiniz. Bu da sizlere oldukça fazla kolaylık sağlayacak ve çatı katlarınıza güvenli bir şekilde ulaşabilmenizde yardımcı olabilecektir.
Peki, özellikleri nelerdir?
Bahsedilen katlanır çatı merdivenleri teknik özellikleri bakımından oldukça zengin ürünler arasında yer almaktadır. Kısaca teknik özelliklerinden bahsetmemiz gerekirse eğer, özellikler şöyledir.
Teleskopik stil ayaklar
Beyaz kapak
Astar kaburgalar bitirme
Çevre zarflaması
Kaymaz basamak
Merdiven boşaltma mekanizması
Tavandaki hızlı kurulum sistemleri
El aksesuar yükleme imkânı
Kurulum için hazır
Garanti kapsamı
Bu özellikler metal ve ahşap çatı merdivenleri için geçerli olabilmektedir. Sadece bir kaç değişiklik yapılabilir. Detaylar için www.catimerdivenleri.com.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz.
10
Portatif ve Kolay Kurulum Çatı Merdivenleri
Çatı merdivenleri konusunda firmamız olarak oldukça fazla gelişmeler kayıt ettik ve sizlere sunmaya çalıştık. Bu konuda sitemiz üzerinden görsel bilgilere ulaşarak pek çok modele göz atabilmeniz mümkün olmaktadır. Sizlere bu konularda kısaca bilgi verelim ve resmi web sayfamıza nasıl ulaşacağınız hakkında aydınlatalım.
Bahsettiğimiz çatı merdivenleri arasında elbette ki metal ve ahşap çatı merdivenleri yer almaktadır. Peki, bu merdivenler arasında farklar nelerdir biliyor musunuz?
Aslında hem ahşap hem de metal çatı çıkış merdiveni, oldukça kullanışlı merdivenler arasında yer almaktadır. Fakat adından da anlaşıldığı gibi malzemeleri farklıdır. Görünüm açısından da farklı özelliklere sahip olan bu iki merdiven arasında ki farklılıkları sitemiz üzerinden öğrenebilirsiniz.
Kullanımı nasıldır?
Bahsettiğimiz merdivenler, katlanır çatı merdivenleri kapsamında yer aldığı için, oldukça kolay kullanıma sahip olmaktadır. Kurulu kolay olan bu merdivenler, çatı katınıza çıkmak üzere montajı yapılır. Daha sonra katlanılarak yerlerine kaldırılır. Kullanmak istediğiniz zaman ise, kolaylıkla açılır ve kullanımı gerçekleştirilir. Detaylar için, www.catimerdivenleri.com.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz. Aklınıza takılan her türlü soruyu ise, iletişim adreslerimiz üzerinden bizlere iletebilirsiniz.
11
Çatı Merdivenlerinde Kolay Kurulum
Kolay kurulumu ve kullanımı açısından sizlere yardımcı olabilecek olan katlanır çatı merdivenleri, son yıllarda tercih edilen en önemli merdivenler arasında yer almaktadır. Bu merdivenler genel olarak çatı katlarında kullanılabilmektedir. Kolay kurulumu açısından da oldukça fazla tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Sizlerde artık diğer merdivenler ile hem mekân açısından hem de görünüm açısından sıkıntı çekmek yerine, bu ürünlerden sipariş ederek, hayatınızı daha kolay bir hale getirebilirsiniz.
Firmamız bu sektörde yıllardır işlem görmekte ve sizlere yardımcı olmaktadır. Bahsedilen çatı merdivenleri kapsamında pek çok farklı model sizlere destek vermektedir. Bunlar arasında en çok tercih edilenler arasında ahşap ve metal çatı çıkış merdiveni yer almaktadır. Bu merdiven ve teknik özelliklerinden detayları bizler sayesinde öğrenebilirsiniz. Kısaca teknik bilgilerinden bahsedecek olursak eğer özellikler şöyledir.
Çatı merdivenleri ve teknik özellikler nelerdir?
Metal ve ahşap çatı merdivenleri özellikleri şöyledir.
Kolay kurulum ve montaj
Farklı ölçülerde isteğe göre imalat
Merdivenlerde tutma kolu
Katlanabilir mekanik yapı
Beyaz kapama
3 yıl garanti ve stil ayaklar
Merdivenler hakkında detaylı bilgi için ve iletişim adreslerimiz için, www.catimerdivenleri.com.tr
12
Ahşap ve Metal Çatı Merdivenleri
Çatı merdivenleri dediğimiz de aklımıza pek çok modelin gelebilmesi normaldir. Çünkü günümüzde biliyorsunuz ki teknik özellikleri bakımından siz müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilmek üzere çalışmaktayız. Böylelikle pek çok farklı teknik özelliklere sahip olan merdiven imalatlarını gerçekleştirmekteyiz. Merdiven dendiğinde akla, farklı amaçlar için kullanım şekilleri göz önüne gelebilir. Bizler bu konuda katlanır çatı merdivenleri kapsamında sizlere hizmetlerimizi sunmaktayız. Katlanabilen çatı merdivenleri arasında ahşap ve metal olmak üzere 2 farklı malzemeden yapılan çatı merdivenleri, bizler sayesinde sizlere kolaylıkla sunulmaktadır.
Ahşap katlanabilir
Bahsettiğimiz ahşap çatı merdivenleri, müşterilerimizin tercih ettikleri arasında yer almaktadır. Bu merdivenler dekoratif olmasının yanı sıra portatif olmasından kaynaklı olarak pek çok kullanıcımızın memnuniyetini kazanmış durumdadır.
Metal katlanabilir
Çatı katlarınıza çıkabilmenizi güvenlik ve kolaylık çerçevesinde gerçekleştirebilecek bu merdivenler arasında yer alan bir başkası ise, metal çatı çıkış merdiveni olarak bilinmektedir. Bizler bu konuda da sizlere yardımcı olmak ile birlikte imalatlarımızı gerçekleştirmekteyiz.
Bu konularda detaylı bilgiler, ölçü detayları ve iletişim adresleri için, www.catimerdivenleri.com.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz.
13
Çatı Merdivenleri ve Kolay Kullanımı
Çatı merdivenlerinde günümüzde yapılan gelişmeler sayesinde, kolay kurulum ve kullanımından dolayı müşterilerimiz oldukça memnun durumdadır. Bu merdivenler sayesinde artık çatı katlarınıza çıkmak eskisinden çok daha kolay olmak ile birlikte, yerden de tasarruf edeceksiniz. Çünkü bahsini bahsettiğimiz çatı merdivenleri, katlanır çatı merdivenleri arasında yer almaktadır. Katlanabilir özelliklere sahip olan bu merdivenler sayesinde, işleriniz bittikten sonra 3-4 kez katlama seçeneğine sahip oldukları için kolaylıkla katlayarak yerlerine kaldırabileceksiniz. Bu da sizlerin sürekli merdivenler ile bir uğraş içinde olmanızı engelleyecektir.
Kullanılan katlanabilir merdivenler arasında ahşap çatı merdivenleri yer almaktadır. Bu merdivenler kaymak basamak özellikleri ve tutma kolu desteği ile sizlere güvenilir bir hizmet vermektedir. Bunların yanı sıra 3 yıl garantili olması da ek bir özellik olarak sayılabilir.
Ahşap merdivenlerin yanı sıra, metal çatı çıkış merdiveni de sizler için hizmettedir. İstediğiniz yükseklik ve ölçülere göre imalatını isteyerek bizlere ulaşabilirsiniz. Bu sayede isteklerinize göre üretim gerçekleşecek ve montajının yapılması için sizlere teslim edilebilmektir. Detaylar hakkında bilgi sahibi olabilmek için ise, www.catimerdivenleri.com.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz.
14
Çatı Merdivenleri ve Teknik Özellikler
Çatı merdivenleri dediğimiz de akla ilk gelen modeller arasında hangileri yer alıyor? Elbette ki çatı merdivenleri arasında ahşap ve metal olanlar akla ilk gelenler arasındadır. Bu merdivenlerin teknik özellikleri bakımından katlanır çatı merdivenleri olarak bilinmesi gerekmektedir. Böylelikle yer konusunda tasarruf edebilir ve kolay kullanımını gerçekleştirebilirsiniz.
Montajı oldukça kolay olan ahşap ve metal çatı çıkış merdiveni, teknik özelliklerine değinmek gerekirse eğer, belirli başlı şu özelliklere sahip olmaktadır.
Teleskopik stil ayaklar
Beyaz kapak
Astar kaburgalar bitirme
Çevre zarflaması
Kaymaz basamak
Merdiven boşaltma mekanizması
Tavandaki hızlı kurulum sistemleri
El aksesuar yükleme imkânı
Kurulum için hazır
Garanti kapsamı
Bu özellikler metal ve ahşap çatı merdivenleri için belirlenen bazı özellikler arasında yer almaktadır. Sizlerde bu özelliklere sahip olan çatı merdivenlerinden sahip olabilmek için bizler ile iletişime geçebilirsiniz. İstediğiniz özellikler ve ölçülerde imalatı yapılan çatı merdivenleri, uygun fiyatlar ile sizlere sunulan merdiven modellerimiz arasında yer almaktadır.
Detaylı bilgiler ve fırsatlarımız için www.catimerdivenleri.com.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz. Bizleri sürekli takip ederek uygun fiyat politikalarımızdan yararlanarak ihtiyaçlarınıza kolaylıkla karşılık verebilmemizi sağlayabilirsiniz.
15
Katlanabilen Çatı Merdivenleri
Çatı merdivenleri dediğimiz de müşterilerimizin bizlerden istedikleri bazı teknik özellikler bulunmaktadır. Mesela hem ahşap hem de metal çatı çıkış merdiveni için en önemli teknik özellikleri arasında katlanabilir olmaları gelmektedir. Müşterilerimizde zaten bir çatı merdiveninde olmazsa olmaz özellikler arasında katlanabilir özelliğini bizlerden istemektedir. Bizlerde müşterilerimizin isteklerini karşılayabilmek üzere, bu özelliklere sahip olan merdivenler imal etmek ile birlikte sizlere bu merdivenlerin satışını gerçekleştirmekteyiz.
Bahsettiğimiz katlanır çatı merdivenleri arasında, ahşap ve metal olanları boy göstermektedir. Genel olarak ahşap ve metal merdivenlerin teknik özellikleri aynı olmaktadır. Fakat adından da anlaşıldığı gibi ahşap ve metal olarak farklılık göstermektedir.
Tabi ki ahşap çatı merdivenleri arsında yer alan merdivenlerin katlama mekanizmalarında sağlam metaller kullanılmakta ve ömrü uzatılmaktadır. Bu merdivenlerden teknik olarak detaylara sahip olabilmek için www.catimerdivenleri.com.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz.
Detaylar
Resmi web sitemiz üzerinde, çatı merdivenleri hakkında görsel öğeler bulabilmek mümkündür.
Bunlarla birlikte, teknik özellikler, ölçü nasıl alınır ve daha pek çok bilgi sitemiz üzerinde mevcut durumdadır.
Sizlerde bu bilgilere göz atarak en uygun merdiven nasıl seçilir hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
16
Çatı Merdivenlerinde Kolay Kurulum
Çatı merdivenlerinde genellikle şikâyet edilen durumlar arasında, kurum zorlukları ve fazla yer kaplaması, yer almaktadır. Fakat günümüzde artık bu konularda birçok gelişme yaşanmıştır. Firmamız olarak sizlere kolay kurulum çatı merdivenleri ve montaj kolaylıklarını sunarak, yardımcı olabilmekteyiz.
Sizlerde katlanır çatı merdivenleri ile kullanım kolaylığından sahip olabilmek istiyorsanız bizler ile iletişime geçebilirsiniz. Elbette ki iletişime geçmeden önce teknik özelliklerinden ve görsel olarak bilgilerinden haberdar olmak isteyeceksiniz. Bu konuda da resmi web sayfamızı ziyaret ederek pek çok bilgiye sahip olabilirsiniz.
Sizlere kısaca garanti süresi ve teknik özelliklerinden bahsetmemiz gerekirse eğer, ahşap ya da metal çatı çıkış merdiveni olarak şu özellikler boy göstermektedir.
Teknik özellikler ve garanti
Merdivenler de en önemli özellik arasında, güvenlik amacı ile tutunma kolu ve kaymaz basamak önemli bir yere sahiptir. Merdivenlerimize bu özellikler bulunmaktadır.
Kolay kurulum
Kolay montaj
Bunların yanı sıra sizlere sunulan metal ve ahşap çatı merdivenleri arsında tüm ürünlerde 3 yıl garanti sunulmaktadır. 3 yıl boyunca merdivenlerde oluşacak bazı sorunlarda firmamız garanti desteği de vererek sizlere yardımcı olmaktadır. Detaylar için www.catimerdivenleri.com.tr ziyaret edebilirsiniz.
17
Modern Çatı Merdivenleri
Çatı katları her ne kadar eski zamanlarda depo ya da başka amaçlar amacı için kullanılsa da, günümüzde çok güzel dekorasyonlar gerçekleştirilerek en güzel mekânlar oluşturulmaktadır. Dekorasyon ne kadar önemli ise, çatı katlarına girişler de o kadar önemlidir. Bu konuda sizlere bazı çatı merdivenleri destekçi olacaktır. İlk olarak çatı merdivenleri ahşap çatı merdivenleri mi yoksa metal çatı merdivenleri mi seçiminin yapılmasıdır. Daha sonra firmamızdan destek alarak, gerekli ölçüleri alarak en güzel ve en modern çatı merdivenlerinin imalatlarını isteyebilirsiniz.
İsteğinize göre imalat
Elbette ki her mekânın ölçüleri ve çatı katlarında kapakların ölçüleri bir olmamaktadır. Bu sebepten dolayı her kişinin istedikleri ölçülere uygun ahşap ya da metal çatı çıkış merdiveni imal ederek, hizmetlerimizi sizlere sunmaktayız.
Fiyatlar nasıldır?
Bahsedilen çatı merdivenleri arasında yer alan ahşap ya da metal katlanır çatı merdivenleri ölçülere göre farklı fiyatlara sahip olabilmektedir. Teknik özellikleri bakımından da fiyat değişiklikleri olabilmektedir. En doğru fiyat bilgisini www.catimerdivenleri.com.tr adresimizde oluşturduğumuz tablo üzerinden alabilirsiniz. Hangi ölçü de ve hangi özelliklerde merdivenler kaç TL olarak sizlere sunuluyorsa orada montaj fiyatı ile birlikte sizlere bildirilmiş durumdadır.
18
Kullanışlı Çatı Merdivenleri
Çatı merdivenlerinin en önemli özelliğinin ne olması gerektiğini sizler gayet iyi biliyorsunuz. Elbette ki bir çatı merdiveni oldukça kullanışlı ve sizlere yer bakımından sıkıntı yaratmayacak özelliklere sahip olması gerekmektedir. Bizlerde çatı merdivenleri firması olarak sizlere bu konuda oldukça fazla destek verebilmek üzere, çalışmalarımızı sürdürmekte ve en kullanışlı merdivenlerin imalatlarını gerçekleştirmekteyiz.
Bahsettiğimiz merdivenler, katlanır çatı merdivenleri arasında yer almaktadır. Bu merdivenler katlanabilir olmalarından kaynaklı olarak en kullanışlı çatı merdivenleri arasında yer almaktadır. İşiniz olduğunda açabilir ve işiniz bittiğinde tekrar katlayarak yerlerine kaldırabilirsiniz. Bu da oldukça kolay kullanımı sizlere sunabilmektedir.
Kolay montaj
Kullanım kolaylığının yanı sıra ahşap çatı merdivenleri, kolay montaj ve kolay kurulum özelliği ile de sizlere destek vermektedir. Çok kısa sürede kurulabilmesi mümkün olan bu merdivenler firmamız dahilinde sizlere sunulmaktadır.
Fiyatlar nasıldır?
Bahsedilen ahşap ve metal çatı çıkış merdiveni, oldukça uygun fiyatlar ile sizlere sunulmak için çalışmalar yapılmaktadır. Genel olarak fiyat listeleri sitemiz üzerinde düzenlenmiş olarak sizlere verilmiştir. www.catimerdivenleri.com.tr adresimizi ziyaret ederek fiyat ve fırsatlarımızdan haberdar olabilirsiniz.
19
Teknik Özellikleri ile Çatı Merdivenleri
Çatı merdivenleri çok farklı teknik özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Firmamız dahilinde imal edilmekte olan katlanır çatı merdivenleri ahşap ve metal olmak üzere iki gruba ayırmak mümkündür. Sizler ihtiyaçlarınıza yönelik ahşap ya da metal çatı merdivenlerinden bizler dahilinde yararlanabilirsiniz.
Uygun fiyatlar dahilinde ahşap çatı merdivenleri sizlere sunulabilmektedir. Teknik özellikleri bakımından kolay kurulum ve montaj özelliği de memnuniyetinizi kazanmak için yaptığımız çalışmalar arasında yer almaktadır. Eğer ki kısaca hem ahşap hem de metal merdivenler hakkında bilgiler vermek gerekirse eğer, teknik özellikler şöyle belirlenmiştir.
Merdivenler ve özellikleri
Teleskopik stil ayaklar
Beyaz kapak
Astar kaburgalar bitirme
Çevre zarflaması
Kaymaz basamak
Merdiven boşaltma mekanizması
Tavandaki hızlı kurulum sistemleri
El aksesuar yükleme imkânı
Kurulum için hazır
Garanti kapsamı
Ahşap merdivenlerin teknik özellikleri
Stil ayaklar
Beyaz kapak
Üç contalar
Kaymaz basama
Kolay kurulum
Destek tutma kolu
Garanti kapsamı
Ücret ve diğer teknik özelliklerden haberdar olabilmek, metal çatı çıkış merdiveni hakkında iletişim kurabilmek için www.catimerdivenleri.com.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz.
20
Lüks Çatı Merdivenleri
Hepimiz, evlerimizi en güzel şekilde dekore etmek ister ve çatı katlarımız ile evlerimizi güzelleştirmek isteriz. Fakat çatı katları için biliyorsunuz ki giriş biraz zor olmaktadır. Eğer ki, doğru ve kaliteli bir merdiven seçilmez ise, girişler oldukça sıkıntılı ve güvensiz olabilmektedir. İçerden büyük bir merdiven çıkarmak ise yer açısından pek çok sorun yaratacağı için tercih edilmez. Bu konuda portatif merdivenler en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır. Portatif merdivenlerin içerisinde, ahşap ve metal çatı çıkış merdiveni en çok tercih edilenlerdendir. Sizlerde yer açısından bu merdivenlerden en iyi şekilde destek alabilirsiniz.
Hem kolay kurulum hem lüks
Bahsedilen metal ve ahşap çatı merdivenleri oldukça kolay kurulama sahip olmasının yanı sıra hem katlanabilir hem de oldukça lüks merdivenlerdendir. Bu merdivenler sizlere en iyi şekilde destek verecek ve hayatınızı daha kolay bir hale getirebilecektir.
Teknik özellik ve fiyatlar
Son zamanlara katlanır çatı merdivenleri, teknik özellikler bakımından sizlerin ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılamaktadır. Amacına göre fiyatları da oldukça aşağılarda seyir etmektedir. Fiyat ve detaylarımız için www.catimerdivenleri.com.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz. Bu site resmi web sayfamız olup, doğru iletişim adreslerimizi alabileceğiniz tek sitedir. Diğer sahte sitelere dikkat ederek web sayfamızı www.catimerdivenleri.com.tr olarak bilmeniz gereklidir.
21
Çatı Merdivenleri ve Kurulum
Yıllardır bu sektörde siz müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek için uğraşan firmamız, çatı merdivenleri konusunda sizlere kolay montaj ve kurulum farkını da sunmaktadır. Bildiğiniz gibi, çatı katlarına çıkabilmek için bu merdivenler sizlere her zaman yardımcı olabilmektedir. Her ne kadar her merdiven bu konuda sizlere yardımcı olsa da, merdivenlerin güvenilir ve kaliteli olmasının yanı sıra, kolay kurulum ve kullanım kolaylığı da oldukça önemlidir. Bu yüzden firmamız dahilinde sizlere sunulmakta olan katlanır çatı merdivenleri kapsamında bulunan tüm modellerimizden faydalanabilirsiniz.
Bahsedilen katlanır çatı merdivenleri, ahşap ya da metal çatı çıkış merdiveni olarak sizlere hizmet vermektedir. Yani isteklerinize göre bu merdivenlerden ahşap ya da metal olanlarına ulaşabilmeniz mümkündür. İstek ve amaca uygun olarak imal edilmekte olan merdivenler, kalite standartları göz önünde tutularak, en güvenilir biçimde üretilmek için çalışmalar sürdürülmektedir.
Detaylara ulaşın
Söz konusu olan metal ve ahşap çatı merdivenleri hakkında fiyat ya da teknik özellik bakımından bilgi sahibi olmak istiyorsanız, www.catimerdivenleri.com.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz.
22
Çatı merdiveni ve Teknik Özellikler
Hepimizin evlerinde elbette ki ihtiyaç duyduğu mazı mekanizmalar yer almaktadır. Bunlar arasında her birimizin istekleri arasında, elbette ki çatı merdivenleri yer almaktadır. Çatı merdivenleri gerekli şekilde kurulumu gerçekleştirilmez ve uygun koşullar altında üretilmez ise, güvenlik bakımından sizlere sıkıntılar çıkarabilir. Bu yüzden çatı merdivenlerini seçerken tüm bu özelliklere dikkat etmeniz gerekmektedir. Sizlere bahsedecek olduğumuz metal ve ahşap çatı merdivenleri genel olarak şu özelliklerde sizlere sunulmaktadır. Teknik özellikler ise aşağı da ki gibi sıralanabilmektedir.
Ahşap çatı merdivenleri ve teknik özellikler
İlk olarak kalite standartlarının en uygun şekilde üretildiğini bildirmek isteriz.
Bir diğer özellik olarak sizlere kolaylık sağlayabilecek olan kolay kurulum ve montaj özellikler arasında yer alabilmektedir.
Bunların yanı sıra hem ahşap hem de metal çatı çıkış merdiveni özellikleri arasında kaymaz basamaklar yer almaktadır.
3 yıl garantili olması da sizlerin sorunlarınızı çözebilmemizde yardımcı olmaktadır.
Bahsedilen katlanır çatı merdivenleri, mekândan tasarruf edebilmenizde sizlere pek çok yardımı dokunacaktır.
Daha fazla detay ve fiyat bilgisi için ise, www.catimerdivenleri.com.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz.
23
Çatı Merdivenleri ve Özellikleri
Günümüzde çatı merdivenleri hepimizin en çok ihtiyaç duyduğu mekanizmalar arasında yer almaktadır. Mekanizma dedik peki bu mekanizmalar nasıl oluyor biliyor musunuz? Bahsetmekte olduğumuz mekanizma, çatı merdivenlerinin katlanır çatı merdivenleri arasında olmasından kaynaklanmaktadır. Yani bu merdivenler, kurulum kolaylığının yanı sıra, mekândan tasarruf edebilmeniz için, katlanabilir özelliklerde imal edilmektedir. Böylelikle istediğiniz an açabilir istediğiniz zaman katlayarak yerden tasarruf edebilirsiniz.
Peki, bahsedilen çatı merdivenleri arasında yer alan ahşap ya da metal çatı çıkış merdiveni hangi özelliklere sahiptir biliyor musunuz?
Metal çatı merdivenleri
Lüks üretim
Teleskopik stil ayaklar
Astar kaburgalar bitirme
Çevre zarflaması
Kaymaz ayak özelliği
Kaymaz basamak özelliği
Merdiven boşaltma özelliği ve küpeşte inşa
Tavandaki hızlı kurulum sistemi
Ek aksesuarlar yükleme imkânı
Tamamen montajı yapılmış ve kurulumu hazır
En önemlisi de 3 yıl garantili olmasıdır.
Bahsettiğimiz özellikler metal merdivenler içindir. Fakat ahşap çatı merdivenleri için de aynı özelliklere sahip olabilmek mümkündür. Ahşap merdiven özelliklerine göz atabilmek için ise, www.catimerdivenleri.com.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz.
24
Çatı Merdivenlerinde Bir Numara
Günümüzde pek çok firma, pek çok sektörde siz müşterilere hizmet vermektedir. Fakat sektörde öncü olan firmalar ile çalışmak her zaman sizler ve güvenliğiniz için oldukça önemlidir. Mesela çatı merdivenleri kapsamında yer alan ahşap ya da metal çatı çıkış merdiveni için, yanlış seçeceğiniz bir firma sizlere pek çok farklı sorun ile birlikte gelebilmektedir. Sizlerde daha güvenli bir hizmet alabilmek için çatı merdivenlerinde uzman olan firmamız ile anlaşarak daha güvenli bir hizmet alabilirsiniz.
Bahsettiğimiz merdiven hizmetleri arasında elbette ki metal ve ahşap çatı merdivenleri yer almaktadır. Peki, bu merdivenlerin en önemli özellikleri nelerdir biliyor musunuz?
Merdivenler ve özellikleri
Sizlere bahsetmekte olduğumuz ve imalatını gerçekleştirdiğimiz merdivenlerin en önemli özellikleri arasında, katlanır çatı merdivenleri olmaları gelmektedir. Yani bu merdivenler sizlere her zaman yer açısından engel teşkil etmeyecektir. İşiniz olduğunda açabilir ve işiniz bittiğinde tekrar çok kolay bir şekilde 3-4 kez katlayarak yerlerine kaldırabilirsiniz.
Firmamız dahilinde sizlere sunulan merdivenler hakkında teknik özelliklere ulaşabilmek ve fiyat bilgisi alabilmek için www.catimerdivenleri.com.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz.
25
Ahşap ve Metal Katlanır Merdivenler
Merdiven dediğimiz de aklımıza pek çok farklı yerlerde kullanılan modeller gelebilmektedir. Bunların arasında elbette ki çat katlarımıza çıkışımızı gerçekleştiren merdivenlerde yer almaktadır. Bu merdivenler arasında, metal ve ahşap çatı merdivenleri, firmamız dahilinde sizlere sunulan modeller arasında yer almaktadır. Kalite standartlarına uygun olarak üretilmekte olan çatı merdivenleri, son zamanlarda müşterilerimizin oldukça fazla tercih ettiği merdivenler arasında yer almaktadır.
Sizlerde kendinize ve mekânınıza uygun olan çatı merdivenleri arasında katlanır çatı merdivenleri modellerini seçerek, işlerinizi daha kolay bir hale getirebilirsiniz. Peki, bahsettiğimiz bu merdivenler ne kadar fiyatlar ile sizlerin hizmetlerindedir biliyor musunuz?
Çatı merdivenleri ve fiyatları
Sizlere sunulan çatı merdivenleri arasında ahşap ve metal çatı çıkış merdiveni yer almaktadır. Elbette ki metal ve ahşap olan merdivenlerde bazı teknik özelliklere bağlı olarak fiyat farkları oluşabilmektedir. Yükseklik, kullanılan aksesuar ve eklenen diğer malzemeler ile fiyat farkları sizlerin karşısında olabilir. Fakat genel olarak yüksekliğe göre uygulanan fiyatlar, www.catimerdivenleri.com.tr adresimizde bildirilmektedir. Daha detaylı için web sitemiz üzerinden iletişim adreslerimiz ile bizlere ulaşabilirsiniz.
26
Ahşap ve Metal Merdivenlerin Teknik Özellikleri
Günümüzde kullanılan çatı merdivenleri arasında elbette ki hem ahşap hem de metal çatı çıkış merdiveni yer almaktadır. Bu merdivenler kendilerine göre teknik özelliklere sahip olmaktadır. Kısacası sizlere çatı merdivenleri hakkında teknik özelliklerden bahsedecek olursak eğer, özellikler şu şekilde belirlenmiştir.
Ahşap çatı merdiven ve özellikleri
Lüks görünümlü merdiven
Beyaz kapak özelliği
Üç contalar
En önemli özellik olarak kaymaz basamak ve ayaklar
Destek tutma kolları
Kolay kurulum ve montaj özelliği
El aksesuarları yükleme imkânı
Tamamen montaj edilen ve hızlı kurulum için hazır
3 yıl garanti
Bahsettiğimiz özellikler ahşap çatı merdivenleri için olup, metal çatı çıkış merdivenleri için de genel olarak bu özellikler sizlere hizmet vermektedir. Eğer ki katlanır çatı merdivenleri ve diğer teknik özellikleri hakkında bilgiler ile birlikte, fiyatlar hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız, www.catimerdivenleri.com.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz. Daha detaylı bilgiler ve konu hakkında tüm sorularınız için web sayfamız üzerinden iletişim adreslerimize de ulaşarak bizleri arayabilirsiniz.
27
Katlanır Özellikleri ile Çatı Merdivenleri
Çatı merdivenlerinin özellikleri arasında müşterilerin en çok dikkat ettikleri konu, katlanıp olup olmadığıdır. Bu da elbette ki mekândan tasarruf edebilmek için normal olarak istekler arasında yer alabilmektedir. Çünkü çatı katlarına çıkışlar, odadan ya da ara bölgelerden olabilmektedir. Bu yüzden sürekli o bölgede merdiven olmasının yer konusunda kullanıcılara sıkıntı çıkaracağı için katlanır çatı merdivenleri tercih edilmektedir. Bu konuda firmamız yıllardır siz müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vermek için çalışmalarına devam etmektedir.
Katlanır çatı merdiven çeşitleri nelerdir?
Bahsettiğimiz çatı merdivenleri arasında elbette ki iki farklı merdivene ulaşabilmek mümkündür. Bunlarda metal çatı çıkış merdiveni ve ahşap çatı merdivenleri olarak sizlere sunulmaktadır. Yani bu merdivenlerden ister ahşap ister metal olanlara ulaşabilmeniz mümkündür.
İkisi arasında fark nedir?
Dayanıklılık ve görünüm açısından elbette ki farklılıklar mümkün olmaktadır. Ahşap modeller mekâna daha güzellik katabileceği gibi, metal modellerde bu güzelliği katabilmektedir. Aslında metal modellerde oldukça şık ve lüks olarak üretilmektedir. Sizler hem metal hem de ahşap çatı merdivenleri hakkında teknik özelliklere ve görünümlerine ulaşabilmek için , www.catimerdivenleri.com.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz.
28
Kolay Kurulum Çatı Merdivenleri
Her birimiz, hangi ürüne sahip olursak olalım elbette ki kolay kurulum özelliğinin olup olmadığına dikkat ederiz öyle değil mi? Bu konuda çatı merdivenlerini ele alacak olursak eğer, oldukça kolay kurulum ve montaj özelliği olarak sizlere hizmet vermektedir. Bu konuda müşterilerimizin beğenisini kazanmak ile birlikte, farklı model çatı merdivenleri hakkında da en iyi hizmeti verebilmek için çalışmaktayız. Kolay montaj ve kuruluma sahip olan merdivenlerimiz arasında, ahşap çatı merdivenleri ve metal çatı merdivenleri yer almaktadır. Bu iki merdiven de kolay kurulum ile birlikte, katlanabilir özelliğe de sahip olmaktadır.
Kolay kurulumunun yanı sıra pek çok teknik özelliği ile sizlere destek veren katlanır çatı merdivenleri özellikleri ise şöyledir.
Katlanır çatı merdiven ve özellikleri
Özellikler ahşap ve metal çatı çıkış merdiveni olarak farklılık gösterebilir. Fakat genel olarak özellikler aşağıda ki gibi verilmiştir.
Kolay kurulum
Kaymaz basamaklar
Garanti kapsamı
Lüks görünüm
Kaliteli bağlantı malzemeleri
Kapak kapama malzemeleri
Teknik özellikleri ve fiyatlar hakkında detaylı bilgilere ulaşabilmek için www.catimerdivenleri.com.tr adresimizi ziyaret edebilmeniz mümkündür.
29
Merdiven Fiyat ve Teknik Özellikler
Günümüzde pek çok farklı model metal ve ahşap çatı merdivenlerine ulaşabilmek mümkündür. Bu konuda elbette ki bir imalat ve montaj ücreti ödemek gerekmektedir. Bu fiyatlara değinmek gerekirse eğer, yükseklik ve genişliğe göre farklı fiyatlar ortaya çıkabilmektedir. Genel olarak fiyatlardan bahsedecek olursak eğer, ahşap ve metal olarak sizlere şu fiyatlar yardımcı olabilecektir.
Ahşap çatı merdiven ve fiyatları
Bahsettiğimiz gibi teknik özellikler ve yüksekliklere göre farklı fiyatlar karşınıza çıkabilmektedir. Genel olarak fiyatlar şöyledir.
Ahşap metal katlanır merdiven fiyatları, 285 cm olarak sizlere, 750 TL+ KDV olarak hizmet vermektedir.
Eko metal katlanır merdiven ise, 285 cm olarak, 1050 + KDV olarak sizlerin hizmetindedir.
Bahsettiğimiz ahşap ve metal çatı çıkış merdiveni, montaj kurulum ücreti ise farklı olabilmektedir. Bu konularda detaylara resmi web sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz.
Konu hakkında detaylara, katlanır çatı merdivenleri hakkında yüksekliğe göre fiyat bilgilerine ulaşabilmek için, www.catimerdivenleri.com.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz. Bununla birlikte, site üzerinden iletişim adreslerimize ulaşarak bizler ile iletişim kurabilirsiniz.
30
Çatı Merdivenlerinin Teknik Özellikleri
Çatı merdivenleri dediğimiz de aklımıza metal ya da ahşap çatı merdivenleri gelebilmektedir. Bahsettiğimiz çatı merdivenleri, katlanabilir özelliklere sahip olması ile birlikte, daha pek çok teknik özelliklere sahip olmaktadır. Bu özellikler ise kısaca sizlere şu şekilde bildirilmiştir.
Ahşap çatı merdivenlerinin özellikleri
Lüks görünümlü merdiven
Beyaz kapak özelliği
Üç contalar
En önemli özellik olarak kaymaz basamak ve ayaklar
Destek tutma kolları
Kolay kurulum ve montaj özelliği
El aksesuarları yükleme imkânı
Tamamen montaj edilen ve hızlı kurulum için hazır
3 yıl garanti
Kısaca metal çatı çıkış merdivenleri hakkında da bilgiler verelim.
Lüks üretim
Teleskopik stil ayaklar
Astar kaburgalar bitirme
Çevre zarflaması
Kaymaz ayak özelliği
Kaymaz basamak özelliği
Merdiven boşaltma özelliği ve küpeşte inşa
Tavandaki hızlı kurulum sistemi
Ek aksesuarlar yükleme imkânı
Tamamen montajı yapılmış ve kurulumu hazır
En önemlisi de 3 yıl garantili olmasıdır.
Bahsettiğimiz merdivenlerin her ikisi de katlanır çatı merdivenleri özelliğini taşımaktadır. Diğer detaylar ve fiyat bilgisi için www.catimerdivenleri.com.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz.
31
Çatınız Merdivenlerimiz İle Çok Daha Güzel Olacak
Çatı katınızı güzelleştirmek için satın alacağınız katlanır çatı merdivenlerinin satışını yapmaktayız. Müşteri memnuniyeti öncelikli hizmetimiz ve kaliteli malzemelerimiz uygun fiyatlalar ile buluşunca işte aradığım firma demekten kendinizi alıkoyamayacaksınız.
Merdiven Çeşitlerimiz
Mevcut merdiven çeşitlerimize bakacak olursak birbirinden güzel metal, lüx metal, teleskopik ve ahşap çatı merdivenleri sizleri bekliyor. Dışarıdan bakıldığında çatı katınıza göz alıcı bir görünüm kazandırmanın yanı sıra oldukça kullanışlı olan bu merdivenleri satın almak için yapmanız gereken tek şey firmamıza gelmek. Peki, ne kadar ödeyeceksiniz?
Fiyatlarımız
3 katlamalı merdiven için 750 TL, 4 katlı için 850 TL ücret ödemeniz gerekiyor. Üstelik firmamız montaj ve karot kesim yer açma işlemini de yapmaktadır. Bu işlemler için ise yaklaşık 600 lira ücret ödeyeceksiniz. Mevcut firmalara nazaran bu fiyatlar oldukça uygun.
Detaylı Bilgiler Web Sayfamızda
Detaylı bilgi almak, metal çatı çıkış merdiveni modellerini incelemek ve bizlere ulaşabileceğiniz çağrı merkezi numaramızı, mail adresimizi öğrenmek için www.catimerdivenleri.com.tr web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
32
Çatı Katı İçin İpucu: Ahşap Merdiven
Hiç şüphe yok ki her insan çatı katının kullanışlı olmasını ister. Bu kapsamda güzelleştirmeler yapar, eklemeler de bulunur. Siz de çatı katınıza farklı bir hava katmak istiyorsanız ahşap çatı merdivenlerini denemenizi tavsiye ediyoruz. Çünkü bu merdivenler şık olmalarının yanı sıra kullanışlılar da. Daha fazla vakit kaybetmeyin ve ayrıntılı bilgiyi edinin.
Hangi Çeşit Merdivenler Var?
Eko metal merdiven, ahşap, lüx metal merdiven, teleskopik merdiven olmak üzere 4 çeşit merdiven ve birçok farklı model ve desenleri ile katlanır çatı merdivenleri sizleri bekliyor. Çatı katınıza ayrı bir hava katacağınız, kullanışlı, şık merdivenler için sitemizi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Ayrıca sitemizden fiyatlarımıza ve ödeme planlarına da erişebilirsiniz.
Ayrıntılı Bilgiler Web Sayfamızda
Firmamız ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için www.catimerdivenleri.com.tr web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Bizlere sitemiz aracılığı ile öğreneceğiniz mail adresi ve 0216 592 18 84 numaralı çağrı merkezimizden ulaşabilirsiniz. Çatı katınızda dekoratifliği yakalamak için metal çatı çıkış merdiveni denemenizi tavsiye ediyoruz.
33
Çatı Katınızı Merdiven İle Güzelleştirin
Hanımların evlerine önem verdiği ve azami özen gösterdiği bilinen bir gerçektir. Bu kapsamda yaptıkları işlemlerden birisi de çatı katında olmaktadır. Çatı katı kullanım amacına uygun dizayn edildiğinde çok kullanışlı olabilmektedir. Peki, çatı katının olmazsa olmazı nedir?
Şık Çatı Merdivenleri
Son günlerde ciddi anlamda ilgi gören metal çatı çıkış merdivenini siz de deneyebilirsiniz. Ulaşım sorununu çözmekle birlikte dışarıdan bakıldığında göz alıcı bir görünüm kazandıran bu merdivenlerin birçok çeşidi var. Göz zevkinizi yansıtan bir rengi mutlaka bulabileceksiniz.
Ahşap, Metal, 3 Katlanır
Geniş bir perspektiften bakacak olursak birçok seçeneğiniz bulunmaktadır. 3 katlanır ve 4 katlanır çeşitleri olduğu gibi, metal modelleri, ahşap çatı merdivenleride bulunmaktadır. 3 katlanır için 750, 4 katlanır 850, lüx metal 1650, eko metal 1050, teleskopik 1450 lira ücret ödemeniz gerekiyor.
Model Görselleri ve Fiyatlar İçin
İnternet üzerinden www.catimerdivenleri.com.tr web sitesini ziyaret ederek katlanır çatı merdivenleri görsellerine ve fiyatlarına ulaşabilirsiniz. Ayrıca 0216 592 18 84 çağrı merkezini arayarak ilgili personellere ulaşabilir, fikir edinebilirsiniz.
34
Çatı Katınızı Depo Olmaktan Kurtarın
Çatı katının gerek bulunduğu mekân, gerek ulaşım zorluğu ilgi görmemesine sebep oluyor. Evin diğer bölümleri kadar ilgi göremeyen bu kat tozlanıyor, bir depo görünümünü alıyor. Şayet çatı katınızı bu görünümden kurtarmak istiyorsanız katlanır çatı merdivenlerini kullanabilirsiniz. Peki, bu merdivenler hangi amaçla kullanılıyor?
Ne İşe Yarıyor?
Merdivenlerin görsellerini gördükten sonra göz alıcılık ve katacağı dekoratifliğe şahit olacaksınız. Şimdi faydalarından bahsedelim. Öncelikle ulaşım problemini çözecektir. Çözüm tavanın yüksekliğine göre seçeceğiniz 3 katlanır ve 4 katlanır merdivenler ile sağlanacaktır. Ayrıca merdivenler dayanıklıdır. Model olarak en çok ahşap çatı merdivenlerinden bir adet seçen müşteriler, ahşabın kattığı güzellikten ve çekicilikten vazgeçememektedirler.
Bize Ulaşın
Kurulduğumuz günden bugüne dek binlerce insanın çatı katına metal çatı çıkış merdiveni monte ettik. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımızı yüksek kaliteli hizmetimiz ve uygun fiyatlarımız ile birleştirdik. Fiyatlar ve fırsatlardan haberdar olmak için 0216 592 18 84 numaraları çağrı merkezimizi arayabilir, yetkili personelimize danışarak merdivenler hakkında bilgi alabilir, www.catimerdivenleri.com.tr web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
35
Çatı Katınızı İyileştirmenin En Güzel Yolu
Siz de milyonlarca bayan gibi çatı katınıza değer veriyor ve bu kapsamda onunla ilgileniyor iseniz, metal çatı çıkış merdivenine göz atmanızı öneriyoruz. Çünkü bu merdiven hem işinizi kolaylaştırıyor, hem de bunu yaparken kata dekoratiflik katıyor. Üstelik fiyatları da gayet uygun.
Ahşabın Büyüsüne Kapılmak İsteyenlere
Metalden ziyade ben ahşap seviyorum, ahşabın büyüsüne kapılmak istiyorum diyenlere ise ahşap çatı merdivenleri üretilmektedir. Model olarak metalden daha fazla çeşide sahip olduğu ve bulunduğu ortama daha farklı bir hava kattığını söylemek yanlış olmaz. Zira hanımların hoşuna giden taraf da bu. Fazla çeşit.
Tavana Göre Seçim Doğru Seçimdir
Dikkat etmeniz gereken bir husus vardır ki o da yerinde seçim yapmak ya da tavan ölçüleriniz ile seçim yapmaktır. Çünkü boyutlar değişkenlik gösterebilmektedir. Fiyat olarak da uygun bir firma arıyorsanız Sena Mimarlık Akustik şirketi bu konuda bir adım öne çıkıyor.
 Fiyatlar Web Sitesinde
Firmaya ve satışını yaptığı katlanır çatı merdivenlerinin görsellerine, fiyatlarına www.catimerdivenleri.com.tr web sayfasından ulaşabilirsiniz.
36
Çatı Merdiveni Modelleri
Son zamanlarda eşimizin dostumuzun evinde rastladığımız katlanır çatı merdivenleri hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz? Bu merdivenlerin faydalı ve kullanışlı olduğu herkes tarafından bilinen bir gerçek. Peki, çatı katınıza katacağı dekoratiflikten haberiniz var mı? İşte çatı merdiveni modelleri.
Ahşap Modeller
Öncelikle hanımların çok tercih ettiği modelden başlayalım. Elbette ahşap çatı merdivenlerinden bahsediyoruz. Ahşabın bulunduğu ortama kattığı havadan haberi olmayan yoktur. Üzerine işlenen desenler sayesinde şık bir hal alan bu merdivenler çatı katınıza nostaljiyi de getiriyor.
Metal Modeller
Benim merdivenim dayanıklı olsun, çok sık kullanacağım diyorsanız, bir metal çatı çıkış merdiveni tercih etmeniz doğru olacaktır. Zira bu modeller de desenler, işlemeler mevcut. Üstelik bu modellerde renk ciheti ile daha fazla alternatifiz var.
Diğer Modeller ve Görselleri İçin Tıklayın
Tüm çatı merdiveni modelleri ve bu merdivenlerin görselleri için www.catimerdivenleri.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz 0216 592 18 84 çağrı merkezini arayarak Türkiye’nin en iyi çatı merdiveni firması ile iletişime geçebilirsiniz.
37
Çatı Merdiveni Fiyatları
Hanımların çatı katını güzelleştirmek için kullandıkları çatı merdivenlerinin fiyatları hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz? İşte merdiven modelleri ve fiyatları.
Ahşap Çatı Merdivenleri
3 katlamalı için 750, 4 katlamalı için 850 lira ücret ödemeniz gerekiyor. Ayrıca ahşap çatı merdivenleri modellerinin çok tercih edildiğini söylemeden geçmeyelim. Çünkü göz zevkinizi ve ruhunuzu yansıtacak modeli bulma ihtimaliniz bir hayli yüksek.
Metal Çatı Merdivenleri
Metal modeller iki kısımda incelenmektedir. Eko metal merdiven 1050 lira ve lüx metal merdiven 1650 lira değerindedir. Ahşaba nazaran bu modellerin daha dayanıklı olduğunu söylememiz mümkün. Zira alternatif olarak içerisinde daha fazla model barındırmaktadır. Merdiveni çok kullanacağım, sağlam olsun diyorsanız metal çatı çıkış merdiveni modellerine göz atın.
Teleskobik Çatı Merdivenleri
Bu modele ise 1450 lira ücret ödemeniz gerekiyor. Tüm katlanır çatı merdivenleri modelleri ve mevcut modellerin görsellerine ulaşmak için www.catimerdivenleri.com.tr web sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Detaylı bilgi ve fırsatlara da bu siteden ya da 0216 592 18 84 çağrı merkezini arayarak erişebilirsiniz.
38
Şık Çatı Merdivenleri İle Çatı Katınızı Güzelleştirin
Çatı katına değer veren, ilgi gösteren milyonlarca bayan katlanır çatı merdivenlerinden bir model beğendi ve satın aldı. Siz de çatı katınızı bir depo olmaktan ziyade kullanılabilir, şık ve dekoratif tasarımlara sahip bir mekân haline getirmek istiyorsanız, merdiven detayını kullanabilirsiniz.
Siz Hangisini Tercih Ederdiniz?
Birçok bayan ahşap çatı merdivenlerinden bir model beğendi. Çünkü ahşabın büyüleyici görünümü ve odaya kattığı hava hiçbir zaman eskimeyecek. Bununla birlikte metal modeller kendini dayanıklılığı ile öne sürerken teleskobik merdivenler de kullanışlılığı ile adından bahsettiriyor.
Yer Açma ve Montaj Hizmeti
Kurulduğu günden bugüne binlerce insana hizmet veren Sena Mimarlık Akustik şirketi yer açma ve montaj hizmetini de uygun fiyatlar ile yapmaktadır. Ayrıca birbirinden şahane merdiven modellerinin satışını da yapmaktadır.
Modelleri Görmeden Karar Vermeyin
Bahsi geçen tüm merdivenlerin görsellerini görmek vereceğiniz kararı doğru etkileyecektir. İnternet üzerinden www.catimerdivenleri.com.tr web sitesini ziyaret ederek modellerin fotoğraflarını görebilir, bilgi alabilirsiniz. Ayrıca 0216 592 18 84 çağrı merkezini arayarak personeller ile görüşebilir, metal çatı çıkış merdiveni ve tüm modellerin fiyatlarını öğrenebilirsiniz.
39
Göz Alıcı Çatı Merdivenleri Sizleri Bekliyor
Sena Mimarlık Akustik firmasının satışını yaptığı metal çatı çıkış merdiveni hanımlar tarafından büyük ilgi ve alaka ile karşılandı. Artık çatı katını güzelleştirmek, farkı bir hava katmak ve aslında oraya kolay ulaşmak isteyen kişiler bir çatı merdiveni alıyor.
Çatı Merdiveni Ne Demek?
Çatı merdiveni, çatı katına sahip olan evlerin bu bölümünün de kullanılmasına olanak tanıyan, kullanışlı, göz alıcı merdivenlerdir.
Dayanıklı ve Şık
Metal modellerin dayanıklı olduğunu söylemeye gerek yok elbette fakat modellerinden bahsetmemiz faydalı olacaktır. Sahip olduğu detaylar, renkleri ve birçok özelliği ile kullanışlı olmasının yanı sıra çok şık olan bu merdivenleri satın almak için daha fazla beklemeyin. Firmanın web sayfasını ziyaret edin ve katlanabilir çatı merdivenleri hakkında ayrıntılı bilgiyi edinin.
Görseller ve Fiyatlar Burada
Bahsi geçen modeller ve bunun haricinde teleskobik, ahşap çatı merdivenleri modellerinin görsellerine ulaşmak, fiyatlarını öğrenmek ve merdivenler ile ilgili teknik detaylara erişmek için www.catimerdivenleri.com.tr web sitesini ziyaret edebilir, 0216 592 18 84 çağrı merkezini arayarak firmaya ulaşabilirsiniz.
40
Birbirinden Şık Merdivenler İle Çatınıza Farklı Bir Hava Katabilirsiniz
Birçok evde çatı katı kolay erişilemediği için kullanım dışı bırakılıyor. Veyahut bir depo gibi kullanılıyor. Bu durumdan şikâyetçi olan hanımlar ise bugüne kadar çare aradılar. Fakat artık katlanır çatı merdivenleri sayesinde problemleri çözülüyor.
Çatı Merdiveni Nedir?
Çatı merdiveni, çatı katına ulaşımı sağlayan bir merdivendir. Dayanıklı ve şık olmaları sebebi ile hem güvenilirdir, hem de bulunduğu ortamın havasını bozmamaktadır. Hatta farklı bir hava kattığı söylenebilir. Çünkü ciddi anlamda güzel modeller mevcut.
En Çok Hangi Model Tercih Ediliyor?
Merdivenin 3 katlı mı yoksa 4 katlı mı olacağı tavan yüksekliği ile ilgili olmakla birlikte, metal mi ahşap mı olacağı size kalmış bir ayrıntıdır. Bayanların ilk tercihi ahşap çatı merdivenlerinden bir model olsa da, metal olan merdivenler de ilgi görmektedir.
Niçin Ahşap, Niçin Metal?
Ahşabı seçen görünümünden ve odaya kattığı havadan tercih etmektedir. Metali seçen ise dayanıklılığından, basamak sayısı seçeneklerinden ve üzerinde taşıdığı renklerden dolayı seçmektedir. Siz de www.catimerdivenleri.com.tr web sitesine girerek teknik detayları öğrenebilir, metal çatı çıkış merdiveni görsellerine ulaşabilirsiniz.
41
Çatı Merdiveni Seçilirken Nelere Dikkat Edilmelidir?
Bugün hanımlardan ciddi anlamda yoğun ilgi gören ahşap çatı merdivenleri, çatı katlarını güzelleştirmeye, kullanışlı hale getirmeye yarıyor. Peki, bir merdiven seçilirken nelere dikkat edilmelidir?
Dikkat Edilecek Hususlar
•Öncelikle tavanın boyu ölçülmeli ve buna göre merdiven seçilmelidir. Unutulmamalıdır ki en doğru merdiven evinize en uygun merdivendir.
•Merdiveni ne kadar sık kullanacaksınız? Cevap çok ise metal çatı çıkış merdiveni kullanabilir, az ise ahşap kullanabilirsiniz.
•Göz zevkinizi ne kadar yansıtmalı? Her iki modelde de farkı modeller var elbette fakat sizin bu modelleri görmeniz gerekiyor. Detaylı bir bilgiye sahip olmadan satın almamanız öneriliyor.
•Tüm modellere göz atarken ufak çaplı bir fiyat araştırması da yapabilirsiniz. Teknik özellikleri ve fiyatı ile orantılı olup olmadığını tespit etmek sizleri doğru firmaya götürecektir.
Ayrıntılı Bilgi ve Fırsatlar İçin Tıklayın
Merdivenler hakkında teknik detaylara ulaşmak için www.catimerdivenleri.com.tr web sayfasını ziyaret edebilir, 0216 592 18 84 çağrı merkezini arayarak ilgili personellere danışma fırsatı bulabilirsiniz. Ayrıca sitede katlanır çatı merdivenlerinin görsellerine de ulaşabileceksiniz.
42
Çatı Merdiveni Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?
Ruhunuzu yansıtan ve göz zevkinize uygun metal çatı çıkış merdivenini alırken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var. Şayet bu noktalara gereken titizlikle yaklaşılmazsa mağdur olabilirsiniz. İşte o mühim noktalar.
Merdiven Seçimi Önceliğiniz Olsun
Şüphesiz dikkat edilecek ilk nokta merdiven seçimi olacaktır. Başta da dediğimiz gibi, merdivenin ruhunuzu yansıtması ve göz zevkinize uygun olması gerekiyor. Sonrasında ise çatı katınıza ve tavana uyum sağlaması lazım.
Merdiveni Satın Alacağınız Firma
Diğer bir nokta ise firma seçimidir. Bugün katlanır çatı merdivenleri satışı yapan birçok firma müşterilerini memnun edemiyor. Birtakım nedenlerin dolayı memnun olmayan müşteriler ise soluğu Sena Mimarlık Akustik firmasında alıyor.
Türkiye’nin En İyisi
Satışı yapılan metal, teleskobik, ahşap çatı merdivenlerinin tamamı kaliteli ve uygun fiyatlıdır. Üstelik firma montaj işlemini de cüzi fiyatlar ile yapmaktadır. Siz de Türkiye’nin en iyi firmasından en iyi merdiveni satın almak için daha fazla vakit kaybetmeyin, hemen www.catimerdivenleri.com.tr web sitesine girin ve dilediğiniz merdiveni seçin.
43
Hangi Çatı Merdiveni Size Uygun?
Bugün milyonlarca bayan çatı katına ahşap çatı merdivenleri modellerinden birini satın aldı ve kullandı. Fakat bu bayanların birçoğu aldığı merdivenden memnun değil. Siz de bu tür bir durumla karşılaşmak istemiyorsanız, doğru merdiveni tercih etmelisiniz.
Bu Soruları Yanıtlayın
•Merdiveni kullanacağım çatı katının tavanının ölçüsü ne?
•Ne sıklıkla kullanacağım?
•Ahşap mı istiyorum, metal mi?
•Mevcut modellerin tümüne baktım mı? Hangisi benim ruhumu yansıtıyor ve göz zevkime uygun?
Uygun Fiyatlar Sena Mimarlık ’da
Son olarak da seçtiğiniz katlanır çatı merdivenlerinden bir modele para ödeme mevzusu geliyor. Pahalı ürünler olması sebebi ile piyasası oldukça geniş yelpazeye sahip. Satışını yapan firmalardan fiyat araştırması yapmak faydanıza olabilir. Zira Sena Mimarlık bu konuda bir adım öne çıkıyor.
Ayrıntılı Bilgi ve Fırsatlar İçin
Firma hakkında detaylı bilgiye sahip olmak, metal çatı çıkış merdiveni teknik özelliklerini incelemek, satın almak için www.catimerdivenleri.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz. İnternetiniz yoksa 0216 592 18 84 numaralı çağrı merkezini arayarak ilgili personellere ulaşabilir, danışabilirsiniz.
44
Hangi Merdiven Çatınıza En Uygun?
Çatı katınızı güzelleştirmek ve farklı bir hava katmak seçtiğiniz katlanır çatı merdivenlerinin asıl amacını biliyor musunuz? Bu merdivenler dekoratiflikten ödün vermeden çatı katını kullanılır ve erişilebilir hale getiriyor. Peki, hangi merdiven çatınız için en doğru?
Çatınıza Uygun Olmalı
Seçeceğiniz doğru metal çatı çıkış merdiven öncelikle çatınıza uygun olmalı. Bunun için yapmanız gereken tek şey çatınızın tavanının ölçüsünü almak olacak.
Ruhunuza Uygun Olmalı
Bu nokta hanımları daha fazla ilgilendiriyor gibi. Seçeceğiniz merdivenin sizi memnun etmesi için evinizin renklerine uygun olması gerekiyor. Bu uyumu göz zevkiniz ile sağlayabilirsiniz. Bunun haricinde merdivenin hangi malzemeden yapıldığına da siz karar verebilirsiniz. Metal mi yoksa ahşap çatı merdivenlerinden mi bir seçim yapacağınıza karar vermelisiniz.
Fiyatı İle Uygun Olmalı
Son olarak da mevzuya fiyat ciheti ile bakılabilir. Bu ürünler pahalı ürünler sayılabilir fakat işlevi ve kattığı farklılık göz önüne alınacak olursa tercih edilebilir ürünler olduğu görülmektedir. Fakat fiyat yine de uygun olsun diyorsanız sizleri www.catimerdivenleri.com.tr web sitesine davet ediyoruz.
45
Ruhunuzu Yansıtan Çatı Merdivenleri İle Çatı Katınız Daha Şık
Hiç şüphe yok ki hanımlar çatı katını bir depo olmaktan ziyade kullanılabilir bir oda gibi tasarlamak istiyorlar. Fakat bu kata ulaşım çok zor olduğu için bu planları suya düşüyor. Sena Mimarlık ve Akustiğin satışını yaptığı katlanır çatı merdivenleri ile artık hayallerinizi gerçekleştirebileceksiniz.
Hangi Modeller Var?
Modellere bakacak olursak metal, teleskobik ve ahşap çatı merdivenlerini görmekteyiz. Her birisi de birbirinden güzel modelleri bünyesinde bulundurmaktadır. Yapıldığı maddelerin farklı olması kalitesinde bir değişkenlik oluşturmamaktadır, hepsi kalitelidir.
Fiyatlar Ne Durumda?
3 katlanır ahşap için 750, 4 katlanır için 850, eko metal için 1050, lüx metal için 1650 ve teleskobik için 1450 lira ücret ödemeniz gerekiyor. Fiyatlar ve fırsatlardan haberdar olmak için 0216 592 18 84 numaralı çağrı merkezini arayabilirsiniz.
Web Sayfasını Ziyaret Edin
Detaylı bilgiye sahip olmak, metal çatı çıkış merdiven ve tüm modellerin görsellerini görmek için sizleri www.catimerdivenleri.com.tr web sitesini ziyaret etmeye davet ediyoruz.
46
Çatı Merdiveninde Kalitenin ve Uygun Fiyatın Adresi
Çatı katınıza farklı bir hava katmak için satın alacağınız katlanır çatı merdivenlerinin satışını uygun fiyatlar ile yapmaktayız. Müşteri memnuniyeti öncelikli hizmetimiz ve kaliteli malzemelerimiz sayesinde işte aradığım firma demekten kendinizi alıkoyamayacaksınız.
Hangi Merdivenlerin Satışını Yapıyoruz?
Mevcut merdiven çeşitlerimize bakacak olursak birbirinden güzel metal, lüx metal, teleskopik ve ahşap çatı merdivenleri sizleri bekliyor. Dışarıdan bakıldığında çatı katınıza farklı bir hava katmanın haricinde oldukça kullanışlılar. Merdivenleri satın almak için yapmanız gereken tek şey firmamıza gelmek. Peki, ne kadar ödeyeceksiniz?
Ne Kadar Ödeyeceksiniz?
3 katlamalı merdiven için 750 TL, 4 katlı için 850 TL ücret ödemeniz gerekiyor. Üstelik firmamız montaj ve karot kesim yer açma işlemini de yapmaktadır. Bu işlemler için ise yaklaşık 600 lira ücret ödeyeceksiniz.
Ayrıntılı Bilgi ve Fırsatlar Web Sayfamızda
Detaylı bilgi almak, metal çatı çıkış merdiveni modellerini incelemek ve bizlere ulaşabileceğiniz çağrı merkezi numaramızı, mail adresimizi öğrenmek için www.catimerdivenleri.com.tr web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
47
Çatı Katınızı Dizayn Etmenin Vakti Geldi
Bayanların evlerine önem verdiği ve azami özen gösterdiği bilinen bir gerçektir. Bu amaçla yaptıkları işlemlerden birisi de çatı katında olmaktadır. Çatı katı kullanım amacına uygun dizayn edildiğinde çok kullanışlı olabilmektedir. Peki, çatı katının olmazsa olmazı nedir?
Çatı Merdivenleri
Son günlerde hanımlar tarafından yoğun ilgi gören metal çatı çıkış merdivenini siz de deneyebilirsiniz. Çatı katlarında yaşanan ulaşım sorununu çözmekle birlikte dışarıdan bakıldığında göz alıcı bir görünüm kazandıran bu merdivenlerin birçok da çeşidi var. Göz zevkinizi yansıtan bir rengi bulmanız muhtemel görünüyor.
Hangi Model Merdivenler Var?
Geniş bir perspektiften bakacak olursak birçok seçeneğiniz bulunmaktadır. 3 katlanır ve 4 katlanır çeşitleri olduğu gibi, metal modelleri, ahşap çatı merdivenleride bulunmaktadır. 3 katlanır için 750, 4 katlanır 850, lüx metal 1650, eko metal 1050, teleskopik 1450 lira ücret ödemeniz gerekiyor.
Merdivenleri İncelemek İçin Tıklayın
İnternet üzerinden www.catimerdivenleri.com.tr web sitesini ziyaret ederek katlanır çatı merdivenleri görsellerine ve fiyatlarına ulaşabilirsiniz. Ayrıca 0216 592 18 84 çağrı merkezini arayarak ilgili personellere ulaşabilir, fikir edinebilirsiniz.
48
Çatı Katınızı Güzelleştirmeye Merdiven Koyarak Başlayın!
Siz de milyonlarca bayan gibi çatı katınıza değer veriyor ve bu kapsamda onunla ilgileniyor iseniz, mekânın değişimine bir metal çatı çıkış merdiveni koyarak başlayabilirsiniz. Çünkü bu merdiven hem işinizi kolaylaştırıyor, hem de bunu yaparken kata dekoratiflik katıyor.
Ahşap Görenleri Büyülüyor
Hepsi bir yana ahşap bir yana diyen biri iseniz ahşap çatı merdivenlerinden birini tercih etmelisiniz. Model olarak metalden daha fazla çeşide sahip olduğu ve bulunduğu ortama daha farklı bir hava kattığını söylemek yanlış olmaz. Zira hanımların hoşuna giden taraf da bu. Kendilerine uygun bir modeli mutlaka bulabilmeleri.
Çatı Katının Ölçüleri Çok Önemli
Dikkat etmeniz gereken bir nokra vardır ki o da yerinde seçim yapmak ya da tavan ölçüleriniz ile seçim yapmaktır. Takdir edersiniz ki boyutlar değişkenlik gösterebilmektedir. Fiyat olarak da uygun bir firma arıyorsanız Sena Mimarlık Akustik şirketini tercih etmenizi öneriyoruz.
 Fiyatlar ve Fırsatlar Web Sayfasında
Firmaya ve satışını yaptığı katlanır çatı merdivenlerinin görsellerine, fiyatlarına www.catimerdivenleri.com.tr web sayfasından ulaşabilirsiniz.
49
Çatı Merdiveni İçin Ne Kadar Ödeyeceksiniz?
Hanımların çatı katını güzelleştirmek için kullandıkları çatı merdivenlerinin fiyatları hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz? İşte merdiven modelleri ve fiyatları.
Ahşap Modeller
3 katlamalı için 750, 4 katlamalı için 850 lira ücret ödemeniz gerekiyor. Ayrıca ahşap çatı merdivenleri modellerinin çok tercih edildiğini hatırlatalım. Zira göz zevkinizi ve ruhunuzu yansıtacak modeli bulma ihtimaliniz bir hayli yüksek.
Metal Modeller
Metal modeller iki kısımda incelenmektedir. Eko metal merdiven 1050 lira ve lüx metal merdiven 1650 lira değerindedir. Ahşaba nazaran bu modellerin daha dayanıklı olduğunu söylememiz mümkün. Zira alternatif olarak içerisinde daha fazla model barındırmaktadır. Merdiveni çok kullanacağım, sağlam olsun diyorsanız metal çatı çıkış merdiveni modellerine göz atın.
Teleskobik Modeller
Bu modele ise 1450 lira ücret ödemeniz gerekiyor. Tüm katlanır çatı merdivenleri modelleri ve mevcut modellerin görsellerine ulaşmak için www.catimerdivenleri.com.tr web sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Detaylı bilgi ve fırsatlara da bu siteden ya da 0216 592 18 84 çağrı merkezini arayarak erişebilirsiniz.
50
Sena Mimarlık Şık Merdivenleri İle Hizmetinizde!
Sena Mimarlık Akustik firmasının satışını yaptığı metal çatı çıkış merdiveni hanımlar tarafından büyük ilgi ve alaka görüyor. Günümüzde çatı katını güzelleştirmek, farkı bir hava katmak ve aslında oraya kolay ulaşmak isteyen bayanlar bir çatı merdiveni satın alıyor..
Dayanıklı ve Şık
Metal modellerin dayanıklı olduğunu söylemeye gerek yok elbette fakat modellerinden bahsetmemiz faydalı olacaktır. Sahip olduğu detaylar, renkleri ve birçok özelliği ile kullanışlı olmasının yanı sıra çok şık olan bu merdivenleri satın almak için daha fazla beklemeyin. Firmanın web sayfasını ziyaret edin ve katlanabilir çatı merdivenleri hakkında ayrıntılı bilgiyi edinin.
Görseller ve Fiyatlar Burada
3 katlanır ahşap için 750, 4 katlanır ahşap 850 lira değerindedir. Bununla birlikte eko metal 1050 ve lüx metal satın almak için 1650 lira ücret ödemeniz gerekiyor. Bahsi geçen modeller ve bunun haricinde teleskobik, ahşap çatı merdivenleri modellerinin görsellerine ulaşmak, fiyatlarını öğrenmek ve merdivenler ile ilgili teknik detaylara erişmek için www.catimerdivenleri.com.tr web sitesini ziyaret edebilir, 0216 592 18 84 çağrı merkezini arayarak firmaya ulaşabilirsiniz.


51
Çatı Katınızı Bizimle Güzelleştirin
Evin çatı bölümü insanlar için çoğu zaman problem olmuştur. Temizliğinden iç ve dış modernizasyonuna kadar yoğun ilgi gerektiren bu çatı katları artık güzelleştirilebiliyor. Bünyesinde bulunan tecrübeli ustalar ve iş sahasında görev almayan güler yüzlü personeller ile çatı katınızı güzelleştirmek için bazı kuruluşlar bulunmaktadır. Çatı dekorasyonlarının en çok dikkat çekeni ise Katlanır Çatı Merdivenleridir
Her Çeşit Merdiven İle Hizmetinizde Olan Firmalar
Sadece katlanır çatı merdivenleri değil ahşap çatı merdivenleri ile de çatı katınızı güzelleştirmeniz mümkün.  Ücreti mukabilinde değişebilen ve işinizi kolaylaştıran modeller çatınıza estetik bir hava da katacaktır. Metal çatı çıkış merdivenleri de en modern çatı merdivenleri kategorisinde yer almaktadır. Uzaktan kumanda ile de kontrol edilebilen bu merdivenlerin fiyatları değişkenlik gösterebilmektedir.
Her Konuda Yardımcınız
Ek bir ücret ödemeniz koşuluyla satın alacağınız merdiven çeşidinin montajı ustalar tarafından profesyonel bir şekilde gerçekleştirilebilir.
Çatı merdivenleri ile ilgili detaylı bilgi almak, fiyatını öğrenmek ve dilerseniz siparişinizi vermek için www.catimerdivenleri.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sitede montaj hakkında da bilgilendirme ve fiyatlandırma tablosu bulunmaktadır.


52
iz de Çatı Katınızı Değerlendirin
Çatı katı genellikle insanlar için evinin önemsenmeyen ve fazlalık olarak görülen bir bölümüdür. Gerek konumu gerekse ulaşımından kaynaklanan bu durum artık tarihe karışıyor. Katlanır Çatı merdivenleri ile bu duruma bir çözüm getirilebilir. Üstelik bunu çatı katınızın estetiğini bozmadan, güzelliğine güzellik katarak yapmak mümkün. Merdiven modelleri içerisinden beğendiğinizi seçmeniz yeterli. Birçok model ve boyut seçeneği ile mutlaka size göre de çatı merdiveni vardır.

Farklı Seçenekler ile Güzelleştirebilirsiniz
Yukarıda bahsettiklerimiz sadece katlanır çatı merdivenleri için geçerli değildir. Ahşap çatı merdivenleri de çatınıza aynı estetik vurguyu yapabilir. Evinizin dekorasyonuna en uygun olan çatı merdiven modelinin metal çatı çıkış merdiven modeli olduğunu düşünüyorsanız da seçiminizi bu tercihten yana yapabilirsiniz.
Detaylı Bilgi Edinin
Çatı merdivenleri ile ilgili detaylı bilgi almak, fiyatını öğrenmek ve dilerseniz siparişinizi vermek için www.catimerdivenleri.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sitede montaj hakkında da bilgilendirme ve fiyatlandırma tablosu bulunmaktadır.


53
Çatı Katınızı Depo Olarak Görmeyin
Çatı katı evin çoğu zaman depo olarak görülen bir bölüm haline gelmiştir. Bunun birçok sebebi vardır. Fakat orayı da değerlendirmek , evinize yeni bir estetik bakış getirmek anlamına gelir.İşe merdiven bölümünden başlayabilirsiniz. Oldukça teknolojik üretim olan katlanır çatı merdivenleri estetiklik yolundaki ilk ve önemli adımlardan biri olacaktır.
Çatı Katınızı Dekoratifleştirin
Çatınızın dekorasyonu için ahşap çatı merdivenlerini de kullanmanız mümkün. Bu sayede doğal görünüm havasını çatı katınızda oluşturabilirsiniz. Ama en çok tercih edilen modellerden birisi de metal çatı çıkış merdivenleridir. Genellikle kumanda yardımı ile kullanılan bu merdiven türü dekoratif ve şık görünümü ile dikkat çekiyor.
Çatı Katınız İçin En İdealler
Çatı merdivenleri ile ilgili detaylı bilgi almak, fiyatını öğrenmek ve dilerseniz siparişinizi vermek için www.catimerdivenleri.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sitede montaj hakkında da bilgilendirme ve fiyatlandırma tablosu bulunmaktadır.





54
Çatı Katınızı Elden Geçirme Vakti
Günümüzde birçok evin çatı katı tıpkı bir kömürlük veya depo mahiyetinde kullanım amacını göstermektedir. Çatı katınızı depo olarak kullanmaktan vazgeçmek istiyorsanız orayı şık bir şekilde yeniden dekore etmelisiniz. Bu işe de merdivenlerinizi değiştirerek başlayabilirsiniz. Çatı katınız için kullanacağınız katlanır çatı merdivenleri,  emin olun ki eskisinden daha şık bir hava yaratacak.
Seçim Tamamen Sizin
Çatı merdiven modelinizi ahşap çatı merdivenlerinden yana da kullanabilirsiniz. Diğerlerine oranla daha doğal görünüm sunan bu model müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen bir modeldir. Fakat metal çatı çıkış merdiven modelleri de ahşaplar kadar ilgi görmektedir. Metal ağır olur diye endişe etmeyin çünkü bu modeller genellikle kumanda ile çalışan bir sistem ile hareket ettirilmektedir.
Farklı Modeller İçin Ziyaret Edin
Çatı merdivenleri ile ilgili detaylı bilgi almak, fiyatını öğrenmek ve dilerseniz siparişinizi vermek için www.catimerdivenleri.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sitede montaj hakkında da bilgilendirme ve fiyatlandırma tablosu bulunmaktadır.


55
Çatı Katınızı Kullanır Hale Getirin
Son yıllarda evlerin çatı katı diye tabir edilen bölümü kullanışlı hale getirilmeye başlanmıştır. Siz de bu akıma ayak uydurmak istiyorsanız yapmanız gereken belirli başlı şeyler vardır. İşe katlanır çatı merdivenleri ile başlayabilirsiniz. Çatınıza satın alacağınız yepyeni ve son teknoloji merdivenler ile görünümünü son derece güzelleştirmek sizin elinizde.
Farklı Seçenekler Farklı Tasarımlar
Çatınız için seçebileceğiniz merdiven modelleri arasında sıkça tercih edilenlerden birisi de ahşap çatı merdiven modelidir. Genellikle çatı kısmında doğal görünüm oluşturmak isteyenlerin tercihi olan bu seçenek dekoratif görünümü ile de dikkat çekiyor. Ama özellikle son günlerde trend olan metal çatı çıkış merdivenleri de estetiği son derece yukarı seviyede olan başka bir model olarak göze çarpmaktadır. Ayrıca bu merdiven modellerinin çoğu uzaktan kumanda ile zahmetsiz bir şekilde komuta edilmektedir.


Detaylı Bilgi Ve Fiyatlandırmalar
Çatı merdivenleri ile ilgili detaylı bilgi almak, fiyatını öğrenmek ve dilerseniz siparişinizi vermek için www.catimerdivenleri.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sitede montaj hakkında da bilgilendirme ve fiyatlandırma tablosu bulunmaktadır.


56
Çatınızı Güzelleştirirken
Eskiden beri insanlar evlerini güzelleştirmek uğruna çaba harcamışlardır. Günümüzde ise çatı katı güzelleştirmeleri gerekli görülür ve akabinde trend bir moda konusu olmuştur. Çatı katı dediğimiz bölümler genellikle çok sık kullanılmayan bölümlerdir. Fakat artık bu bölümleri değerlendirmenin vakti geldi. Değerlendirme ve dekore etme işlemlerinde ise en çok tercih edilen yöntemlerden biri katlanır çatı merdivenleridir.
Farklı Alternatifler Farklı Merdivenler
Çatınız için arzu ederseniz ahşap çatı merdiven modellerini tercih edebilirsiniz. Son derece şık ve dekoratif bir görünüm sergileyen bu merdivenler çatı katınızın havasını değiştirecek. Bir diğer seçenek de metal çatı çıkış merdivenleri modelidir. Kumanda sistemi sayesinde yorulmadan merdiveninizi kurup işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz.
Detaylar İçin İnternet Sitemizi Ziyaret Ediniz
Çatı merdivenleri ile ilgili detaylı bilgi almak, fiyatını öğrenmek ve dilerseniz siparişinizi vermek için www.catimerdivenleri.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sitede montaj hakkında da bilgilendirme ve fiyatlandırma tablosu bulunmaktadır.



57
Türkiye’nin En İyisi Olma Yolundayız
Geçmişten günümüze kadar olan süreçte çatı katı diye adlandırdığımız evin üst bölümüne özen gösterilir olmuştur. Güzelleştirmek için çeşitli işlemler yapılabilmektedir. Bu işlemlerden birisi de merdiven seçimi işlemidir. Bu kısım göz zevkinize hitap eden yönü ile ön plana çıkmaktadır. Çatınız için tercih edebileceğiniz katlanır çatı merdivenleri çatı katınızdaki havayı tamamı ile değiştirecektir.
Farklı Seçeneklerle Hizmetinizde Olan Bir Firma
Arzu etmeniz durumunda çatı katınız için ahşap çatı merdivenleri modellerini tercih edebilirsiniz. Bu tip merdiven seçimi yapanların genel düşüncesi ise çatıda doğal görünüm atmosferi yaratmak ve ortamı ferahlatmak olabilir. Bir farklı seçenek ise metal çatı çıkış merdivenleri çeşididir. Son derece şık görünüm sergileyen bu model de birçok kişi tarafından tercih edilmektedir.
Daha Fazlası İçin Var Olan Bir Firma
Çatı merdivenleri ile ilgili detaylı bilgi almak, fiyatını öğrenmek ve dilerseniz siparişinizi vermek için www.catimerdivenleri.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sitede montaj hakkında da bilgilendirme ve fiyatlandırma tablosu bulunmaktadır.

58
Muhteşem Bir Çatı Katına Sahip Olmak Artık Çok Kolay
Sena Mimarlık Firması, kurulduğu yıldan bu yana çizim konusunda uzmanlaşmış grafikerleri ile sizlere en iyi hizmeti verebilmek için çabalamaktadır. Çatınızı mükemmelleştirecek merdiven tasarımları ile sizlere yıllardır hizmet vermektedir. Özellikle katlanır çatı merdivenleri konusunda diğer firmalara oranla daha başarılıdırlar.
Firma Faaliyet Alanları
Sena Mimarlık Firması aşağıdaki branşlarda üstün başarılı ürünler ortaya koymaktadır.
•Ahşap Çatı Merdivenleri
•Metal Çatı Çıkış Merdivenleri ve çeşitleri
•Teleskopik çatı merdivenleri
•Lüx ve eko merdiven modelleri
Sena Mimarlık Firması kendini sadece bu alanlarla sınırlamayıp, birçok alanda hizmet vermektedir.Fakat bu konularda artık profesyonelleştiklerini söylemek yanlış olmaz.  Örneğin evlerinizdeki çatı katınızın da güzelleştirilmesine katkıda bulunmak onlar için oldukça kolay bir iş haline gelmiştir. Çatı merdivenleri ile çatınıza kolayca erişebilmenizi sağlayabiliyorlar. Ayrıca bunu evin estetiği bozmadan, görüntü kirliliğine sebep vermeden yapıyorlar.
Çatı Katınıza Güzellik Katmak İçin Senayı Seçin
Çatı merdivenleri ile ilgili detaylı bilgi almak, fiyatını öğrenmek ve dilerseniz siparişinizi vermek için www.catimerdivenleri.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sitede montaj hakkında da bilgilendirme ve fiyatlandırma tablosu bulunmaktadır.
59
Çatı Katınızı Kullanılmaya Değer Bir Mekan Haline Getirin
Özellikle ev hanımlarının hem temizlik yönüyle hem de değerlendirilememe yönüyle büyük sorunu olan çatı katları artık dert olmaktan çıkıyor. Çatı katınızı değiştirme ve güzelleştirme vakti geldi. Bu güzelleştirme işine çatınıza satın alacağınız katlanır çatı merdivenleri modelleri ile başlayabilirsiniz.
Çatı Katınızın Estetiği
Çatı katının estetiğini biraz daha artırmak, burası için alacağınız ahşap çatı merdivenleri ile mümkün olabilir. Hem bu mekânda doğal bir hava yaratmak hem de estetiği bozmamak açısından bu seçim ideal olabilecekler arasındadır. Bir diğer seçenek ise metal çatı çıkış merdivenleri sistemidir. Kullanışlılığı ve şık duruşu ile dikkat çeken bu tip merdivenlerin kullanımı ise genellikle bir uzaktan kumanda yardımı ile gerçekleşmektedir.
Çatı Katınızı Güzelleştirmek İçin Hizmetinizde Olan Bir Firma
Çatı merdivenleri ile ilgili detaylı bilgi almak, fiyatını öğrenmek ve dilerseniz siparişinizi vermek için www.catimerdivenleri.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sitede montaj hakkında da bilgilendirme ve fiyatlandırma tablosu bulunmaktadır.


60
Çatınıza Gereken İlgiyi Gösterin

Çatı katınıza yeterince ilgi göstermeniz durumda burayı harika bir mekân haline getirmeniz işten bile değil. İşe katlanır çatı merdivenlerinden bir model beğenerek başlayabiliriz. Bu merdivenler dekoratif düzeni sağlamaya yardımcı olurlar. Kibar ve portatiftirler. Görüntü kirliliğine sebebiyet vermezler. Tüm bunların yanında göz zevkinizi de yansıtırlar.
Model Çeşitliliği Hat Safhada
Sizin için ideal olabilecek modellerin başında belki de ahşap çatı merdivenleri modeli gelmektedir. Eğer doğal görünüm oluşmasını ve aynı zamanda estetikten ödün vermemeyi amaçlıyorsanız, bu merdiven türü çatınız için ideal olacaktır. Şık ve estetik görünüm sergileyen bir diğer merdiven modeli de metal çatı çıkış merdivenleridir. Büyük bir kısmı uzaktan kumanda yardımı ile kumanda edilebilen bu merdiven çeşidi de oldukça sık tercih edilmektedir.

Daha Detaylı Bilgi İçin Ziyaret Ediniz
Çatı merdivenleri ile ilgili detaylı bilgi almak, fiyatını öğrenmek ve dilerseniz siparişinizi vermek için www.catimerdivenleri.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sitede montaj hakkında da bilgilendirme ve fiyatlandırma tablosu bulunmaktadır.

61
Çatı Katınıza Estetik Bir Dokunuş
Hiç şüphe yok ki çatı katı hanımlar için çok kıymetli. Çünkü bu bölüme diledikleri gibi tasarımlar yapabiliyor, dekoratif malzemeler kullanarak odayı hem kullanışlı hale getiriyor, hem de göz alıcı bir görünüm kazandırabiliyor. Siz de çatı katınıza özen gösteriyorsanız, katlanır çatı merdivenlerini denemenizi tavsiye ediyoruz.
Bu Merdivenler Ne İşe Yarıyor?
Dekoratif özelliğe sahip olmaları ile odaya katacağı havanın yanı sıra, bu merdivenler oldukça kullanışlı. Takdir edersiniz ki çatı katına çıkmak bazen çok zahmetli olabiliyor. Hâlbuki satın alacağınız bir metal çatı çıkış merdiveni ile tek bir düğmeye basarak merdiveni hazır hale getirebilir, kolay bir şekilde çıkabilirsiniz. Elbette merdivenler metal ile sınırlı değil.
Ahşap Modelleri de Var
Metalden ziyade dekoratifliği ahşap ile yakalarım diyorsanız, tercihinizi ahşap çatı merdivenlerinden biri ile yapmanız doğru olacaktır. Tüm bu merdivenler hakkında detaylı bilgi almak ve görsellerine ulaşmak için sizleri www.catimerdivenleri.com.tr web sitesini ziyaret etmeye davet ediyoruz. Zira sitede merdivenlerin fiyatlarını da öğrenebileceksiniz.
62
Çatı Katınız İçin Özel Olarak Üretildiler!
Çok iyi biliyoruz ki çatı katına ulaşım zor olduğundan dolayı pek ilgi gösterilmiyor. Gerek temizliği gerek kullanımı açısından bir hayli geri planda bırakıyoruz. Bu problemin çözümü adına yapılmış en büyük hizmetten, ahşap çatı merdivenlerinden bahsedeceğiz.
Aklınızdaki Merdivenleri Unutun!
Merdiven denildiğinde akla standart bir ürün gelmesin. Çünkü bu merdivenler problemin çözümü adına özel olarak üretildiler. Sağlam yapıldılar, dayanıklı oldular. Ayrıca sadece ahşap değil metal çatı çıkış merdiveni de bulunmakta. Dilediğiniz bir tanesini seçebilir ve çatı katınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.
Sena Akustik Mimarlık
Türkiye’nin en büyük firmalarından biri olan Sena Mimarlık Akustik, bahsi geçen katlanırçatımerdivenlerinin satışını yapmaktadır. Üstelik bünyesinde bulunan modeller itibari ile zengin çeşide sahiptir. Ayrıca fiyatları da uygundur.

Ayrıntılı Bilgi ve Fırsatlar İçin Tıklayın
İnternet üzerindenwww.catimerdivenleri.com.tr web sayfasını ziyaret ederek hem merdivenlerin görsellerine ulaşabilir hem de teknik özelliklerini öğrenebilirsiniz. Bununla birlikte fiyatları da öğrenebilir, dilerseniz firmaya ulaşarak aklınıza takılan sorulara yanıt arayabilirsiniz.
63
Çatı Katınızı Dizayn Etmeye Merdiven İle Başlayın
Şu sıralar çatı katınızı dizayn etmeyi ve neticesinde kullanışlı, göz alıcı bir oda haline getirmeyi düşünüyorsanız, işe katlanır çatı merdivenlerinden bir model ile başlamanızı tavsiye ediyoruz. Çünkü takdir edersiniz ki çatı katına çıkmak merdivensiz ya da kötü, dayanıksız merdivenler ile çok zahmetli ve tehlikeli. Bu yüzden bu iş için üretilmiş bir merdiven satın almak doğru karar olacaktır.
Hangi Modele Ne Kadar Ödeyeceğiz?
Teleskobik çatı merdiveni, lüx metal merdiven ve eko metal merdiven, ahşapçatımerdivenleri alternatifleriniz bulunmaktadır. Ahşap için 3 katlamalı modele 750, 4 katlamalı modele 850 lira ödeyeceksiniz. Eko metale 1050, lüx metale 1650 ve teleskobiğe 1450 lira ücret ödemeniz gerekecek. Tüm bu merdivenlerin satışını yapan Sena Akustik, montaj ve yer açma işlemlerini de cüzi fiyatlar ile yapmaktadır.
Merdiven Görselleri ve Teknik Özellikleri
Bahsi geçen metal çatı çıkış merdivenive diğer tüm merdivenlerin görsellerine ulaşmak, teknik özelliklerini öğrenmek için www.catimerdivenleri.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz çağrı merkezi ve mail adresi ile firmaya ulaşarak detaylı bilgileri de edinebilirsiniz.
64
Çatı Merdivenlerinde Hangi Modeller Mevcut?
Son günlerde çok sık tercih edilen ve ciddi anlamda yoğun ilgi gören çatı merdivenleri hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz? İşte merdiven modelleri ve merdiven seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlar.
Merdiven Modelleri
•En çok tercih edilen model ahşap çatı merdivenleriiçerisinden seçilmektedir.
•Metal çatı merdivenleri (eko metal ve lüx metal olmak üzere iki çeşittir) de ahşap kadar tercih edilmektedir. Bu merdivenlerin öne çıkan özelliği dayanıklı olmalarıdır.
•Teleskobik çatı merdivenlerinin ön plana çıkan özelliği ise katlanabilir olması ve fazla yer kaplamaması. Şayet odanız küçükse bunu seçebilirsiniz.
Merdiven Nasıl Seçilmeli?
Çatı katınız için satın alacağınız merdiveni seçmeden önce tüm katlanır çatı merdivenlerine göz atmanız gerekiyor. Çünkü bu merdivenler kullanışlı oldukları kadar dekoratiflik de katıyorlar. Hal böyle olunca göz zevki devreye giriyor. Dilediğiniz bir modeli seçmelisiniz.
Uygunluk Önemli
Sonrasında ise çatınızın ölçülerini alarak doğru boyutlarda bir metal çatı çıkış merdivenialmalısınız. Bununla birlikte metal mi yoksa ahşap mı istediğinize karar vermeli, çatı katınızın boyutuna göre eğer küçükse teleskobik merdiven tercih etmelisiniz. Tercih aşamasında www.catimerdivenleri.com.tr web sitesinden faydalanabilirsiniz
65
Çatı Katınızda Dekoratifliği Merdiven İle Yakalayın
Dekoratif objeler kullanarak evinizi güzelleştirebileceğinizi biliyorsunuz. Peki, çatı katınız için bir şeyler düşündünüz mü? Gayet iyi biliyoruz ki çatı katı evin dışlanmış, kullanılmayan, daha doğrusu kullanılamayan bir bölümü haline geldi. Sebebi ise bu kata ulaşım.
Hem Kullanışlı Hem Göz Alıcı Merdivenler
Bugün bahsi geçen problemi çözebilirsiniz. Nasıl mı? Hemen bir metal çatı çıkış merdiveni satın alarak elbette. Bu merdiven ile hem çatı katınıza zahmet çekmeden erişebilecek, hem de dekoratif bir görünüm ile göz alıcılık kazandırabileceksiniz.
Ahşap Modelleri de Mevcut
Ben metali sevmiyorum, ahşabın büyüsüne kapılmak istiyorum diyorsanız, sizler için ahşap çatı merdivenleri üretiliyor. Bu modeller çatı katınıza sıcak bir dokunuş yapmakta oldukça başarılar. Fakat unutulmamalıdır ki dilerseniz metal dilerseniz ahşap tüm modeller kullanışlı, faydalı ve dayanıklıdır.
Sizce Hangisi?
Mevcut katlanır çatı merdivenlerinden metal mi yoksa ahşap olanı mı seçmekte zorlanıyor musunuz? Öyleyse www.catimerdivenleri.com.tr web sitesini ziyaret ederek tüm modellerin görsellerine ulaşın. Daha doğru karar vermenize fayda sağlayacaktır.
66
Çatı Merdiveni Kullanmanın Kazandıracağı Avantajlar
Son zamanlarda insanların ilgi gösterdiği çatı katları gün geçtikçe değişiyor, güzelleşiyor. Bu değişim ve güzelleşmenin neticesinde evlere yepyeni birer oda kazandırılıyor. Bahsi geçen durumun başrol oyuncusu ise katlanır çatı merdivenleri.
Ne Kazandırıyor?
Merdivenlerin size kazandıracağı en büyük avantaj hiç şüphe yok ki çatı katına olan ulaşımı kolaylaştırması. Dayanıklılığı test edilerek üretilmiş bir metal çatı çıkış merdiveni zahmet çekmeden çatı katına çıkmanıza olanak tanıyor. Bu işlevinin haricinde hanımların hoşuna giden bir avantajı daha var.
Dekoratif Merdivenler
Gerek metal gerek ahşap çatı merdivenlerinin sahip olduğu dekoratif görünüm hanımların çok hoşuna gidiyor. Çünkü bir ihtiyacı karşılamak için koyduğunuz merdiven odanızın ve genel olarak evin görünümünü bozmuyor, aksine dekoratif bir görünüm katarak göz alıcı olmasını sağlıyor.
Görseller ve Fiyatlar
Tüm bu merdivenlerin görsellerine ve fiyatlarına ulaşmak için www.catimerdivenleri.com.tr web sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca Sena Mimarlık merdiven satışındaki kaliteli hizmeti ile çok tercih edilen bir firmadır. Kalitesini ürünlerin kalitesinden ve uygun fiyatlarından almaktadır.
67
Çatı Merdiveni Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli?
Son günlerde yayılan bir akım ile hanımların evlerine metal çatı çıkış merdiveni aldıklarını görüyoruz. Fakat şu var ki birçoğu memnun değil. Bazıları kullanışsız olduğundan, bazıları ise görüntü kirliliği oluşturduğundan bahsediyor. Peki, doğru merdiveni seçselerdi, memnun olacaklar mıydı?
Doğru Merdiven Memnun Eder
Yapılan araştırmalar bir kez daha gösterdi ki merdiveninden memnun olmayan bireylerin dikkat ederek almayanlardır. Merdiven seçiminde dikkat edeceğiniz birkaç nokta katlanır çatı merdivenleri içerisinden sizi doğru merdivene götürüyor. Peki, nelere dikkat edilmeli?
Uyumluluk Problemi
Merdiveni tercih ederken tüm modelleri görmeyi unutmayın. Çünkü bir çeşitlilik söz konusu. Fakat hepsinin öncesinde çatı katınızın tavan ölçüsünü alın ve gene olarak odanın boyutuna bakın. Çünkü yer probleminiz varsa sizlere teleskopik çatı merdivenini öneriyoruz. Katlanır ve toplanır özelliği sayesinde dilediğiniz zaman bir iki saniye içinde kurabilir, kaldırabilirsiniz.
Başka Hangi Modeller Var?
Teleskopik merdivenin yanı sıra metal ve ahşap çatı merdivenleri bulunmaktadır. Tüm bunların görsellerine ve fiyatlarına www.catimerdivenleri.com.tr web sitesinden ulaşabilir, dilediğiniz bir tanesini satın alabilirsiniz.
68
Çatı Merdiveni İle Hayatınızı Kolaylaştırın
Siz de çatı katınızı çıkamadığınız için mi kullanamıyorsunuz? Günümüzde binlerce insan bu problemi yaşıyor. Çözüm ise katlanır çatı merdivenleri. Bu merdivenler sizlerin kolay ve güvenli bir şekilde çatı katına çıkmanız için üretildiler. Üstelik birçok modeli de var.
Merdiven Modelleri
Genel manada üç modeli bulunan merdivenlerin hepsi de dayanıklı ve kullanışlı. Farklılıkları ise kullanım aşamasında zuhur ediyor. Şöyle ki; teleskopik merdiven portatiftir ve katlanıp toparlanabilme özelliği vardır. Çatı katı küçük olanlar bu merdiveni tercih edebilirler. Metal merdivenler dayanıklıdırlar. Son olarak ahşap çatı merdivenleri ise ahşabın büyüsüne kapılmak isteyen ve belki de evinin ahşaplığını bozmak istemeyen kişiler için üretilmişlerdir.
Fiyatlar Ne Durumda?
Bugün satın alacağınız bir metal çatı çıkış merdiveni için ortalama 1300 ila 1600 lira bir ücret ödemeniz gerekiyor. Ahşap ve teleskopik fiyatları da hafif oynamalar yapsa da genel fiyat bu civardadır. Detaylı bilgi almak ve sipariş vermek, sipariş vermeden önce merdivenlerin görsellerini almak istiyorsanız www.catimerdivenleri.com.tr web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
69
Çatı Merdivenlerinden Hangisini Almalı?
Mevcut katlanır çatı merdivenlerine bir göz atacak olursak genel manada 3 fakat detaya inildiğinde birçok modelinin olduğunu görüyoruz. Sizleri memnun edecek ve kullanışlı, faydalı olabilecek bir merdiven seçimini aşağıdaki soruları yanıtlayarak yapmanız doğru olacaktır.
Sorun!
•Tavanın ölçüsü ve çatı katının hacmi ne?
•Ahşap mı istiyorum metal mi?
•Ne sıklıkla kullanacağım?
•Kaç liralık bir merdiven istiyorum?
Cevabında Çıkacak Merdiven
Bu soruları kendinize sorduğunuzda nasıl bir merdivenin sizi memnun edeceği cevabı ortaya çıkacaktır. Sık sık kullanacağınız bir merdiven istiyor ve tavan boyutunuz standartsa (bazıları standardın çok üzerinde oluyor) bir metal çatı çıkış merdiveni kullanabilirsiniz. Şayet çatı katınız hacim olarak küçük ise portatif teleskopik çatı merdiveni tercih edebilirsiniz.
Modelleri Görmek Faydalı Olabilir
Mevzu anlaşılmıştır fakat merdivenlerin görsellerini görmek daha faydalı olacaktır. İnternet üzerinden www.catimerdivenleri.com.tr web sayfasına girerek ahşap çatı merdivenleri ve diğerleri hakkında detaylı bilgiye sahip olabilir, dilediğiniz bir tanesini satın alabilirsiniz. Çağrı merkezi ve mail adresi ile ilgili personellere ulaşıp aklınızdaki soruları sorabilirsiniz.
70
Sena Mimarlık, Çatı Merdiveni Satışında Bir Numara
Kaliteli merdivenler satan bir firma arıyorsanız, sizleri Sena Mimarlık Akustiğe davet ediyoruz. Binlerce müşterisine metal çatı çıkış merdiveni satışı yapan firmanın fiyatları da uygun. Üstelik merdiven çeşidi olarak birçok da alternatifiniz bulunuyor.
Hangi Modellerin Satışı Var?
Mevcut katlanır çatı merdivenleri modellerine bakacak olursak üç katlamalı ve dört katlamalı ahşap modellere, metal modellere ve teleskopik modellere rastlıyoruz. Her bir modelin kendine özgü bir avantajı bulunmakla birlikte hepsi kalitelidir, dayanıklıdır. Şöyle ki;
•Metal modeller daha dayanıklıdır ve gerek merdiven sayısı, gerek uzunluğu olarak daha çok çeşide sahiptir.
•Ahşap modellerde dekoratif dokunuşlara daha çok rastlanmaktadır. Bu modelin de üç katlamalı ve dört katlamalı seçenekleri bulunmaktadır.
•Teleskopik modeller çatı katı hacmi küçük olanlar için üretilmiştir. Portatiftir ve kolay bir şekilde katlanıp geri kurulma özelliğine sahiptir.
Web Sayfasını Ziyaret Edin
Tüm merdivenlerin görsellerine ulaşmak ve teknik detaylarını öğrenmek için www.catimerdivenleri.com.tr web sayfasını ziyaret edebilir, böylece metal mi yoksa ahşap çatı merdivenlerinden mi bir seçim yapacağınıza karar verebilirsiniz.
71
Çatı Katınızı Firmamız İle Güzelleştirin
Çatı katınıza satın alacağınız bir çatı merdiveni için firmamızı seçmenizi tavsiye ediyoruz. Çünkü gerek satış öncesi gerek satış sonrası, lojistik anlamda da birçok hizmetimiz bulunmaktadır. Firmamızda sizlerin sorularını yanıtlamak ve sizleri bilgilendirmek için görevlendirilen personellerimiz ile görüşerek katlanır çatı merdivenlerinden en uygun olanı bulabilirsiniz.
Çatı Katınız Küçük Diye Dert Etmeyin
Satışını yaptığımız teleskopik merdiven ile çatı katı küçük olanlar da merdiven alabilecekler. Çünkü bu modeller katlanmanın haricinde toparlanma özelliğine sahip. Üstelik fazla yer kaplamamaktadır. Kolay bir şekilde kurulmakta, kolay bir şekilde toplanmaktadır.
Çatı Katınıza Dekoratif Bir Dokunuş
Evinizin her yerinde ahşabın kokusu mu geziyor? Öyleyse bu ambiyansı çatı katınızda da yakalayın.  Firmamıza gelin, ahşap çatı merdivenlerinden birini seçin ve çatı katınıza sihirli bir dokunuş yapın.
Web Sayfamızda Görselleri Var
Merdivenlerin görsellerine ulaşmak ve satın alacağınız bir metal çatı çıkış merdiveninin teknik detaylarını öğrenmek için sizleri www.catimerdivenleri.com.tr web sayfamıza davet ediyoruz. Sitede bulunan çağrı merkezi ve mail adresi ile dilerseniz bizlere ulaşabilir, merdivenler hakkında aklınızda bulunan soruları danışabilirsiniz.
72
Satışını Yaptığımız Çatı Merdivenleri
Sena Mimarlık Akustik olarak kurulduğumuz günden bugüne dek kaliteli ve kullanışlı merdivenler satarak çatı katına sahip olan insanları mutlu ettik. Son zamanlarda ciddi anlamda yoğun ilgi gören katlanır çatı merdivenlerine bir göz atmanızı tavsiye ediyoruz.
En Çok Hangisi Tercih Ediliyor?
Aslında her modelin kendine özgü bir avantajı var fakat ev hanımları genellikle ahşap çatı merdivenlerinden bir seçim yapıyorlar. Sebebi ise gayet açık. Ahşap bulunduğu ortama farklı bir hava katar.  Bu havayı yakalamak isteyen bayanlar evlerinin diğer bölümlerinde olduğu gibi çatı katında da ahşaptan vazgeçmiyor.
Teleskopik Merdivenin Özelliği
Merdivenler ile ilgili ufak çaplı bir araştırma yaptıysanız teleskopik merdiven ismini çok duymuşsunuzdur. Çünkü bu merdivende tercih edilenler arasında yer alıyor. Özelliği ise çatı katı küçük olanları sevindirecek. Bu merdiven kolayca toplanabiliyor, kolayca kurulabiliyor. Üstelik fazla yer kaplamıyor.
Merdivenlerin Teknik Detayları ve Görselleri
Siz de metal çatı çıkış merdiveni ve diğer tüm merdivenlerin görsellerine ulaşmak, teknik detaylarını öğrenmek ve satın almak için www.catimerdivenleri.com.tr web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Sitemizde fiyatlar ile ilgili bilgi de alabileceksiniz.
73
Çatınıza En Uygun Merdiven Firmamızda
Çatı katınızı güzelleştirmek için satın alacağınız katlanır çatı merdivenlerinin satışını en kaliteli şekilde en uygun fiyatlar ile yapmaktayız. Müşteri memnuniyeti odaklı hizmetimiz ve kaliteli malzemelerimiz uygun fiyatlalar ile buluşunca işte aradığım firma diyeceksiniz.
Merdiven Çeşitlerimiz
Mevcut merdiven çeşitlerimize bakacak olursak birbirinden güzel metal, lüx metal, teleskopik ve ahşap çatı merdivenleri sizleri bekliyor. Dışarıdan bakıldığında çatı katınıza göz alıcı bir görünüm kazandırmanın yanı sıra oldukça kullanışlı olan bu merdivenleri satın almak için yapmanız gereken tek şey firmamıza gelmek. Peki, ne kadar ödeyeceksiniz?
Fiyatlarımız
3 katlamalı merdiven için 750 TL, 4 katlı için 850 TL ücret ödemeniz gerekiyor. Üstelik firmamız montaj ve karot kesim yer açma işlemini de yapmaktadır. Bu işlemler için ise yaklaşık 600 lira ücret ödeyeceksiniz. Mevcut firmalara nazaran bu fiyatlar oldukça uygun.
Detaylı Bilgiler Web Sayfamızda
Detaylı bilgi almak, metal çatı çıkış merdiveni modellerini incelemek ve bizlere ulaşabileceğiniz çağrı merkezi numaramızı, mail adresimizi öğrenmek için www.catimerdivenleri.com.tr web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
74
Çatı Merdiveni Alımında Firmamızı Tercih Edin, Kazançlı Çıkın
Satın alacağınız metal çatı çıkış merdiveni için kaç lira ödemeniz gerektiğini biliyor musunuz? Şayet standart bir firmadan alırsanız çok ücret ödeyeceğiniz belli. Fakat alışverişinizi Sena Mimarlık Akustikten yaparsanız çok cüzi fiyatlar ile karşılaşacaksınız. Üstelik firma montaj ve yer açma işlemlerini de yapmaktadır.
Ahşap Modeller Göz Alıcı Duruyor
Ev hanımlarının en çok tercih ettiği merdiven metalden ziyade ahşap olmaktadır. Çünkü ahşap çatı merdivenleri dekoratif özelliğe sahip olmaları itibari ile dışarıdan bakıldığında çatı katınıza göz alıcı bir görünüm kazandırmaktadır.
Fiyatlarımız
3 katlamalı merdiven için 750 TL, 4 katlı için 850 TL ücret ödemeniz gerekiyor. Üstelik firmamız montaj ve karot kesim yer açma işlemini de yapmaktadır. Bu işlemler için ise yaklaşık 600 lira ücret ödeyeceksiniz. Mevcut firmalara nazaran bu fiyatlar oldukça uygun.
Sitemize Davetlisiniz
Satışını yaptığımız tüm katlanır çatı merdivenlerinin görsellerine ulaşmak, teknik detaylarına vakıf olmak ve fiyatları hakkında malumat sahibi olmak için sizleri www.catimerdivenleri.com.tr web sayfamıza davet ediyoruz.
75
Çatı Merdivenleri Hakkında Detaylı Bilgiyi Firmamızdan Edinebilirsiniz
Günümüzde yoğun ilgi gören katlanır çatı merdivenleri ilgili ne kadar bilgi sahibisiniz? Hiç şüphe yok ki bu merdivenler kullanışlı ve faydalı olmalarının yanı sıra çatı katınıza sihirli bir dokunuş yapmanıza olanak tanıyorlar. Çünkü bünyesinde bulunan modeller dekoratif özelliğe sahipler.
Siz Hangisini Tercih Edeceksiniz?
Mevcut modellere bakılacak olursa metal ve ahşap yapımı merdivenler görmekteyiz. Bunun haricinde şekli itibari ile farklılık kazanan teleskopik merdiveni görmekteyiz. Hanımların en çok tercih ettiği modelin ahşap çatı merdivenlerinden olduğunu söylemeden geçmeyelim, fakat metal modellere de göz atmanızı tavsiye ediyoruz.
Tüm Modellere Bakın
Sizi memnun edecek en doğru merdiveni bulmak için tüm modellere bakmanız gerektiğini ifade etmek istiyoruz. Çünkü bir kısım insanlar aldıkları merdivenden memnun olmadıkları beyan ettiler. Sebebi ise dikkatsiz alımlar.
Danışmanlarımız İle Konuşun
Dilerseniz internet üzerinden www.catimerdivenleri.com.tr web sayfamıza girerek dilerseniz çağrı merkezimi arayarak ve dilerseniz şubemize gelerek merdivenler hakkında ayrıntılı bilgiyi edinebilirsiniz. Ayrıca metal çatı çıkış merdiveni diğer merdivenlerin görsellerine sayfamızdan ulaşabilirsiniz.













0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa

ZOrLu Group alçıcı alçıpancı mantolama fiyatları mantolamacı mantolamafirması mantolamaşirketi taşyünü dışcephe giydirme sundurma çatı dyo boya mermerci mantolama şirketi iç mimarlık fıratpen fiyatları firatpenfirat fıratpenci firat mantolama malzemeleri çatı yapımı amerikan kapı amerikan kapı fiyatları knaufalci discephemantolamafiyatlari alçıpan ustası boya ustası istanbul boyacısı cafemasasi cafe masa fiyatları küpeşte fiyatları mantolamamantolama erdinc