Dış cephe Mantolama Fiyatları 0216-452-72-47

alçıpancı,taşyünü,asma tavan, metal, taşyünü, alçıpan, alçı sıva, alçıpan bölme duvar, söve, bölme duvar, modüler, demontable, feco, ara bölme, bölücü duvarlar, hareketli bölme, hareketli duvar, bölücü sistemler, camyünü, camyünü duvar kaplaması, akustik duvar kaplaması, ecophon, aspen, aspen ürünleri, yapı

27 Aralık 2009 Pazar

Mantolama Şirketleri


Mantolama (dış cephe ısı yalıtımı), binanın dış kabuğunu atmosferik şartlardan dolayı oluşan yıpranmalardan koruyan bir uygulama olarak biliniyor. Isı köprülerini tamamen ortadan kaldıran mantolama, en doğru ısı yalıtım sistemleri arasında yer alıyor. Taşyünü, İzopor (Ekspande Polistiren) ve Foamboard (Ekstrüde Polistiren) Yalıtım Levhaları ile yapılan mantolama, ısı kaybını önemli ölçüde azaltıyor. İzocam Taşyünü, İzopor ve Foamboard Yalıtım Levhaları, taşıyıcı sistemde oluşan yoğuşmayı engelleyerek depreme karşı sistemin korozyona uğramasını da engelliyor.
Taşyünü ile doğru malzeme ve bileşenlerinin seçimini takiben, doğru uygulanmış mantolama sisteminin bir diğer önemli özelliği de bina ve dış ortam arasında oluşturduğu yalıtım ile yalnızca ısı değil, ses ve yangın yalıtımı da sağlıyor olması. Bunun yanısıra dış cepheyi koruduğu için binanın daha geç yaşlanmasını sağlıyor, dolayısıyla enerji ve bakım giderlerini önemli ölçüde azaltıyor.
Binalarda ısıtma ve soğutma amaçlı kullanılan kombi, kalorifer, klima ve benzeri cihazların sarf ettiği enerjiden mantolama uygulaması ile büyük oranda tasarruf edilebiliyor.

Etiketler: , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa

ZOrLu Group alçıcı alçıpancı mantolama fiyatları mantolamacı mantolamafirması mantolamaşirketi taşyünü dışcephe giydirme sundurma çatı dyo boya mermerci mantolama şirketi iç mimarlık fıratpen fiyatları firatpenfirat fıratpenci firat mantolama malzemeleri çatı yapımı amerikan kapı amerikan kapı fiyatları knaufalci discephemantolamafiyatlari alçıpan ustası boya ustası istanbul boyacısı cafemasasi cafe masa fiyatları küpeşte fiyatları mantolamamantolama erdinc